bbnoS Hectopat Katılım 27 Aralık 2021 Mesajlar 1.637 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2022 #1 Sorun başlıktaki gibi. Sadece bende mi yoksa herkeste mi böyle?
A arifsahn Centipat Katılım 17 Ağustos 2022 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2022 #21 Dün olan İSTANBUL sunucusu bugün gözükmüyor. Oyuna girdiğimde ayarlar kaydedilmedi yazıyor aynı sorunu yaşayan varsa yardımcı olursa sevinirim. Artı 0 Eksi
Dün olan İSTANBUL sunucusu bugün gözükmüyor. Oyuna girdiğimde ayarlar kaydedilmedi yazıyor aynı sorunu yaşayan varsa yardımcı olursa sevinirim.
YüzbaşıJohnPrice Gigapat Dizüstü Cerrahı Mahalle Bilgisayarcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 15.989 Makaleler 1 Çözümler 59 Yer Birleşik Krallık Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2022 #22 Trebleex dedi: Ha iyi o zaman cevaplarınız için teşekkürler. Bende de oyun yavaşladı bir anda sunucular çökmüş. Genişletmek için tıkla... Kaynağa nereden ulaşabilirim veya kaynağı atma şansınız var mı merak ettim? Artı 0 Eksi
Trebleex dedi: Ha iyi o zaman cevaplarınız için teşekkürler. Bende de oyun yavaşladı bir anda sunucular çökmüş. Genişletmek için tıkla... Kaynağa nereden ulaşabilirim veya kaynağı atma şansınız var mı merak ettim?
5 518679 Hectopat Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 4.087 Makaleler 3 Çözümler 27 24 Eylül 2022 #23 Evet, yanlış duymadınız. Valorant çökmüş bulunmakta. Downdetector sitesinde saat 10 itibarıyla sıkıntı tablosu büyüdü. Kaynak: Kahramanlık mı düÅtü? Mevcut durum ve sorunlar | Valorant için gerçek zamanlı durum ve sorunlar. GiriÅ yapamıyor veya oyun yayınlayamıyor musunuz? Burada neler olduÄunu görüyorsunuz. downdetector.web.tr Valorant İstanbul sunucusu yok gözüküyor Sorun başlıktaki gibi. Sadece bende mi yoksa herkeste mi böyle? www.technopat.net Artı 0 Eksi
Evet, yanlış duymadınız. Valorant çökmüş bulunmakta. Downdetector sitesinde saat 10 itibarıyla sıkıntı tablosu büyüdü. Kaynak: Kahramanlık mı düÅtü? Mevcut durum ve sorunlar | Valorant için gerçek zamanlı durum ve sorunlar. GiriÅ yapamıyor veya oyun yayınlayamıyor musunuz? Burada neler olduÄunu görüyorsunuz. downdetector.web.tr Valorant İstanbul sunucusu yok gözüküyor Sorun başlıktaki gibi. Sadece bende mi yoksa herkeste mi böyle? www.technopat.net
T Trebleex Decapat Katılım 24 Haziran 2022 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Diğer 24 Eylül 2022 #24 YüzbaşıJohnPrice dedi: Kaynağa nereden ulaşabilirim veya kaynağı atma şansınız var mı merak ettim? Genişletmek için tıkla... Eğer Discord'unuz varsa Valorant Türkiye'nin sunucusunda açıklama yaptılar isterseniz oradan bakın. Zerons dedi: Kendi hesabınız mı? Genişletmek için tıkla... Evet fakat sunucular çökmüş. Artı 0 Eksi
YüzbaşıJohnPrice dedi: Kaynağa nereden ulaşabilirim veya kaynağı atma şansınız var mı merak ettim? Genişletmek için tıkla... Eğer Discord'unuz varsa Valorant Türkiye'nin sunucusunda açıklama yaptılar isterseniz oradan bakın. Zerons dedi: Kendi hesabınız mı? Genişletmek için tıkla... Evet fakat sunucular çökmüş.
K Kiznaiver Kilopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 7.558 Makaleler 1 Çözümler 40 Yer whitechapel Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2022 #25 Herkeste böyle zaten. Artı 0 Eksi
YüzbaşıJohnPrice Gigapat Dizüstü Cerrahı Mahalle Bilgisayarcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 15.989 Makaleler 1 Çözümler 59 Yer Birleşik Krallık Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2022 #26 Kiznaiver dedi: Herkeste böyle zaten. Eki Görüntüle 1526468 Genişletmek için tıkla... Ben oyuna girme ekranında takılıyorum oyunu silip yüklemek zorunda kalır mıyım? Artı 0 Eksi
Kiznaiver dedi: Herkeste böyle zaten. Eki Görüntüle 1526468 Genişletmek için tıkla... Ben oyuna girme ekranında takılıyorum oyunu silip yüklemek zorunda kalır mıyım?
KS KS bbnoS Hectopat Katılım 27 Aralık 2021 Mesajlar 1.637 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2022 #27 YüzbaşıJohnPrice dedi: Ben oyuna girme ekranında takılıyorum oyunu silip yüklemek zorunda kalır mıyım? Eki Görüntüle 1526478 Genişletmek için tıkla... Çözseler çıkarsın otomatik 1 sene önce felan banada olmuştu orda kalıyorsun riot çözene kadar. Artı 0 Eksi
YüzbaşıJohnPrice dedi: Ben oyuna girme ekranında takılıyorum oyunu silip yüklemek zorunda kalır mıyım? Eki Görüntüle 1526478 Genişletmek için tıkla... Çözseler çıkarsın otomatik 1 sene önce felan banada olmuştu orda kalıyorsun riot çözene kadar.
A Arthepius Decapat Katılım 26 Ekim 2021 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2022 #28 Arkadaşlar Valorant'ta TR sunucusu gözükmüyor bende yardımcı olur musunuz? Artı 0 Eksi
Metin Eren Türkmen Gigapat Sosyal Tayfı Çözüme Giden Yol Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 6.819 Makaleler 6 Çözümler 424 Yer İstanbul 24 Eylül 2022 #29 Arthepius dedi: Arkadaşlar Valorant'ta TR sunucusu gözükmüyor bende yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... İstanbul sunucusu çöktüğü için gözükmüyor. Düzelir ilerleyen saatlerde. Artı 0 Eksi
Arthepius dedi: Arkadaşlar Valorant'ta TR sunucusu gözükmüyor bende yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... İstanbul sunucusu çöktüğü için gözükmüyor. Düzelir ilerleyen saatlerde.
ardacn60 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ağustos 2019 Mesajlar 1.600 Çözümler 14 Yer Washington D.C. 24 Eylül 2022 #30 Arkadaşlar Valorant'a ne oldu? Sabah oynadım sıkıntı yoktu. Şimdi ise Discord sunucusunda kimse mesaj atamıyor, oyuna giriyorum İstanbul sunucusu yok ve takıma saçma saçma adamlar geliyor. Bir tane Arap gelmiş boş yapıyordu ne oldu oyuna? Artı 0 Eksi
Arkadaşlar Valorant'a ne oldu? Sabah oynadım sıkıntı yoktu. Şimdi ise Discord sunucusunda kimse mesaj atamıyor, oyuna giriyorum İstanbul sunucusu yok ve takıma saçma saçma adamlar geliyor. Bir tane Arap gelmiş boş yapıyordu ne oldu oyuna?