Valorant istemci düşük FPS veriyor

RazeLee

Zeptopat
Daha fazla  
Laptopuma SSD taktırdım. Valorant yükledim ardından oyuna giriş yaptığımda düşük FPS aldım. Oyun arayüzü dahil olmak üzere oyun kasmaya başladı anlamadım nedenini. Sorunu çözmeme yardım eder misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Throttle stop diye bir şey var sorunu ortadan kaldırıyor indirebilirsin programı aç Game moda al arkada açık kalsın.

Denedim. Aynı sorun devam ediyor. Oyun oynatmayacak kadar çok kasıyor. Bilgisayardan pek anlamıyorum ama SSD takılmadan önce düzgün bir şekilde oyun oynayabiliyordum.

Denedim. Aynı sorun devam ediyor. Oyun oynatmayacak kadar çok kasıyor. Bilgisayardan pek anlamıyorum ama SSD takılmadan önce düzgün bir şekilde oyun oynayabiliyordum.

Hocam oyun SSD'ye mi kurulu? Eskiden düzgün bir şekilde oynuyorsanız pek bir şey fark etmez ama...
Sistem SSD'ye kurulduktan sonra sürücülerinizi güncellediniz mi? Belki onun bir etkisi olur. Ve bu sorun sadece Valorant'ta mı yaşanıyor?

Laptopuma SSD takıtırdım. Valorant yükledim ardından oyuna giriş yaptığımda düşük FPS aldım. Oyun arayüzü dahil olmak üzere oyun kasmaya başladı anlamadım nedenini. Sorunu çözmeme yardım eder misiniz?

Oyunun grafik ayarlarını kontrol eder misiniz? FPS düşük bir sayıda sabitlenmiş olabilir. Bir de ekran kartı ayarlarını varsayılan yapın.

Hocam oyun SSD'ye mi kurulu? Eskiden düzgün bir şekilde oynuyorsanız pek bir şey fark etmez ama...
Sistem SSD'ye kuruluduktan sonra sürücülerinizi güncellediniz mi? Belki onun bir etkisi olur. Ve bu sorun sadece Valorant'ta mı ya

Evet sadece Valorant'ta yaşanıyor ve sürücüler de güncel.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı