Laptopuma SSD taktırdım. Valorant yükledim ardından oyuna giriş yaptığımda düşük FPS aldım. Oyun arayüzü dahil olmak üzere oyun kasmaya başladı anlamadım nedenini. Sorunu çözmeme yardım eder misiniz?
Denedim. Aynı sorun devam ediyor. Oyun oynatmayacak kadar çok kasıyor. Bilgisayardan pek anlamıyorum ama SSD takılmadan önce düzgün bir şekilde oyun oynayabiliyordum.
Denedim. Aynı sorun devam ediyor. Oyun oynatmayacak kadar çok kasıyor. Bilgisayardan pek anlamıyorum ama SSD takılmadan önce düzgün bir şekilde oyun oynayabiliyordum.
Hocam oyun SSD'ye mi kurulu? Eskiden düzgün bir şekilde oynuyorsanız pek bir şey fark etmez ama...
Sistem SSD'ye kurulduktan sonra sürücülerinizi güncellediniz mi? Belki onun bir etkisi olur. Ve bu sorun sadece Valorant'ta mı yaşanıyor?
Laptopuma SSD takıtırdım. Valorant yükledim ardından oyuna giriş yaptığımda düşük FPS aldım. Oyun arayüzü dahil olmak üzere oyun kasmaya başladı anlamadım nedenini. Sorunu çözmeme yardım eder misiniz?
Hocam oyun SSD'ye mi kurulu? Eskiden düzgün bir şekilde oynuyorsanız pek bir şey fark etmez ama...
Sistem SSD'ye kuruluduktan sonra sürücülerinizi güncellediniz mi? Belki onun bir etkisi olur. Ve bu sorun sadece Valorant'ta mı ya