whoisqrx Decapat Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 21 4 Ağustos 2022 #1 Valorant'ta bütün çözünürlükleri seçemiyorum sadece belirli çözünürlükler var; Sadece bu çözünürlükleri kullanabiliyorum nedeni ve çözümü nedir? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Ağustos 2022
Valorant'ta bütün çözünürlükleri seçemiyorum sadece belirli çözünürlükler var; Sadece bu çözünürlükleri kullanabiliyorum nedeni ve çözümü nedir?
Takeshi Kovacs Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Mayıs 2014 Mesajlar 5.062 Makaleler 1 Çözümler 23 Yer Adana 4 Ağustos 2022 #11 whoisqrx dedi: RTX 3060 Laptop 90w AMD hocam ama çok aradım daha önce de bulamadım hiçbir şekilde. Genişletmek için tıkla... Masaüstü bilgisayarlarda Nvidia denetim masasından özel çözünürlük oluşturuluyor. Laptopta nasıl bilmiyorum. Artı 0 Eksi
whoisqrx dedi: RTX 3060 Laptop 90w AMD hocam ama çok aradım daha önce de bulamadım hiçbir şekilde. Genişletmek için tıkla... Masaüstü bilgisayarlarda Nvidia denetim masasından özel çözünürlük oluşturuluyor. Laptopta nasıl bilmiyorum.
longwayy Kilopat Katılım 13 Temmuz 2022 Mesajlar 4.878 Makaleler 2 Çözümler 121 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2022 #12 Ryzen işlemciler için de AMD grafik kontrol paneli olması lazım. Artı 0 Eksi
KS KS whoisqrx Decapat Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 21 4 Ağustos 2022 #13 Eski bilgisayarımda grafikleri düşürmek için Valorant'ın Config dosyasını kurcalıyordum oradan çözünürlükte değiştiriliyormuş az önce denedim işe yaradı. Yardımlarınız için teşekkürler. Artı 0 Eksi
Eski bilgisayarımda grafikleri düşürmek için Valorant'ın Config dosyasını kurcalıyordum oradan çözünürlükte değiştiriliyormuş az önce denedim işe yaradı. Yardımlarınız için teşekkürler.