PuffyVas Centipat Katılım 7 Haziran 2024 Mesajlar 116 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2024 #1 RAM 16 gb ram Ekran kartı nvidia rtx 4060 Anakart asus prıme H610M-R D4 İşlemci i5 12400f Yav Valorant'a gireyim dedim karşıma bu hata çıktı nasıl çözerim yardım edin 3 saattir çözmeye çalışıyorum olmuyor.
Yav Valorant'a gireyim dedim karşıma bu hata çıktı nasıl çözerim yardım edin 3 saattir çözmeye çalışıyorum olmuyor.
Çözüm Ronin Algos 14 Ağustos 2024 PuffyVas dedi: Yav Valorant'a gireyim dedim karşıma bu hata çıktı nasıl çözerim yardım edin 3 saattir çözmeye çalışıyorum olmuyor. Eki Görüntüle 2283818 Genişletmek için tıkla... Java'yı silip yükleyin düzelmezse orada dosya konumu yazan Resources/app.asar kısmını silin ve oyunu açın geri yüklenecektir.
PuffyVas dedi: Yav Valorant'a gireyim dedim karşıma bu hata çıktı nasıl çözerim yardım edin 3 saattir çözmeye çalışıyorum olmuyor. Eki Görüntüle 2283818 Genişletmek için tıkla... Java'yı silip yükleyin düzelmezse orada dosya konumu yazan Resources/app.asar kısmını silin ve oyunu açın geri yüklenecektir.
Ronin Algos Hectopat Katılım 20 Kasım 2021 Mesajlar 476 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4070Super R7 5800X3D ROG X570 2X16 Corsair Vengeance 3200mHz Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2024 #2 PuffyVas dedi: Yav Valorant'a gireyim dedim karşıma bu hata çıktı nasıl çözerim yardım edin 3 saattir çözmeye çalışıyorum olmuyor. Eki Görüntüle 2283818 Genişletmek için tıkla... Java'yı silip yükleyin düzelmezse orada dosya konumu yazan Resources/app.asar kısmını silin ve oyunu açın geri yüklenecektir. Artı 0 Eksi Çözüm
PuffyVas dedi: Yav Valorant'a gireyim dedim karşıma bu hata çıktı nasıl çözerim yardım edin 3 saattir çözmeye çalışıyorum olmuyor. Eki Görüntüle 2283818 Genişletmek için tıkla... Java'yı silip yükleyin düzelmezse orada dosya konumu yazan Resources/app.asar kısmını silin ve oyunu açın geri yüklenecektir.