leeeth Hectopat Katılım 8 Eylül 2022 Mesajlar 333 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2023 #1 Valorant hesabım ortalama 8-9 ay önce kalıcı ban yedi. Yeme sebebi hesabım çalındı çalan kişi de 3.p arti yazılım kullandığı belli benim açmadığımın kanıtları ise HWID ban yememiş olmam. Bu hesabın banı açtırabilir miyim?
Valorant hesabım ortalama 8-9 ay önce kalıcı ban yedi. Yeme sebebi hesabım çalındı çalan kişi de 3.p arti yazılım kullandığı belli benim açmadığımın kanıtları ise HWID ban yememiş olmam. Bu hesabın banı açtırabilir miyim?
The Virtuoso Hectopat Katılım 13 Şubat 2021 Mesajlar 2.741 Çözümler 7 4 Şubat 2023 #2 Kanıtlarını sun ve sonucu gör. Bize niye soruyorsun ki?
leeeth Hectopat Katılım 8 Eylül 2022 Mesajlar 333 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2023 #4 The Virtuoso dedi: Kanıtlarını sun ve sonucu gör. Bize niye soruyorsun ki? Genişletmek için tıkla... Daha önce benzeri durum yaşayan varsa diye ticket açıp belirttim zaten. caylus dedi: İmkanı yok. Genişletmek için tıkla... Niye dost.
The Virtuoso dedi: Kanıtlarını sun ve sonucu gör. Bize niye soruyorsun ki? Genişletmek için tıkla... Daha önce benzeri durum yaşayan varsa diye ticket açıp belirttim zaten. caylus dedi: İmkanı yok. Genişletmek için tıkla... Niye dost.
Efe684 Hectopat Katılım 28 Şubat 2022 Mesajlar 1.688 Çözümler 3 Yer Türkiye 4 Şubat 2023 #5 Açtırabilirsin ihtimal var dene şansını trolleme küfür etme yeter.
Arel1 Hectopat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 3.479 Çözümler 2 4 Şubat 2023 #6 Benim bildiğim kadarıyla hesaba girilen pc'leri onlar görebiliyor. Hesabıma biri girdiğini söyle.Durumu belirt bir sorun çıkmaz bence.
Benim bildiğim kadarıyla hesaba girilen pc'leri onlar görebiliyor. Hesabıma biri girdiğini söyle.Durumu belirt bir sorun çıkmaz bence.
4 484169 Hectopat Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 2.038 Çözümler 6 4 Şubat 2023 #7 The Virtuoso dedi: Kanıtlarını sun ve sonucu gör. Bize niye soruyorsun ki? Genişletmek için tıkla... Başkaları sorununu nasıl çözmüş ise oda yardım alacak neden insanların açtığı konuya karışıyorsunuz ki?
The Virtuoso dedi: Kanıtlarını sun ve sonucu gör. Bize niye soruyorsun ki? Genişletmek için tıkla... Başkaları sorununu nasıl çözmüş ise oda yardım alacak neden insanların açtığı konuya karışıyorsunuz ki?