esq Hectopat Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 1.175 Makaleler 3 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2023 #1 Merhaba arkadaşlar. Valorant hesabım kapalı betadan kalma. Arkadaşım o hesapların ayrıcalığı var diyor da söylemiyor. Var mı öyle bir şey? Görseldeki kapalı beta hesaplarına özel şeyi buldum sadece. Dosya Ekleri IMG_20230219_153809.jpg 92,5 KB · Görüntüleme: 603 Son düzenleyen: Moderatör: 19 Şubat 2023
Merhaba arkadaşlar. Valorant hesabım kapalı betadan kalma. Arkadaşım o hesapların ayrıcalığı var diyor da söylemiyor. Var mı öyle bir şey? Görseldeki kapalı beta hesaplarına özel şeyi buldum sadece.
Enahaine Hectopat Katılım 27 Haziran 2022 Mesajlar 3.778 Makaleler 1 Çözümler 9 19 Şubat 2023 #2 Dereceli girmesi 20 seviye olmasına gerek yok onun harici bir özelliği varsa bilmiyorum.
Akdeniz1 Hectopat Katılım 11 Şubat 2021 Mesajlar 3.199 Makaleler 14 Çözümler 3 Yer Sinop Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2023 #3 Yanlış bilgi esq dedi: Merhaba arkadaşlar. Valorant hesabım kapalı betadan kalma. Arkadaşım o hesapların ayrıcalığı var diyor da söylemiyor. Var mı öyle bir şey? Görseldeki kapalı beta hesaplarına özel şeyi buldum sadece. Genişletmek için tıkla... Tüm skinler bedava. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Şubat 2023
esq dedi: Merhaba arkadaşlar. Valorant hesabım kapalı betadan kalma. Arkadaşım o hesapların ayrıcalığı var diyor da söylemiyor. Var mı öyle bir şey? Görseldeki kapalı beta hesaplarına özel şeyi buldum sadece. Genişletmek için tıkla... Tüm skinler bedava.
Burak5415 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 3.410 Çözümler 36 Yer Sakarya/Adapazarı Daha fazla Sistem Özellikleri R5 2400G - VEGA 11 - 8X2 16 GB DDR4 - 240GB M2 Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2023 #4 Akdeniz1 dedi: Tüm skinler bedava. Genişletmek için tıkla... Harbiden mi?
Enahaine Hectopat Katılım 27 Haziran 2022 Mesajlar 3.778 Makaleler 1 Çözümler 9 19 Şubat 2023 #5 Burak5415 dedi: Harbiden mi? Genişletmek için tıkla... Evet hocam oyuna 1 kere gelen skinleri bile alabiliyorsunuz. (!)
Burak5415 dedi: Harbiden mi? Genişletmek için tıkla... Evet hocam oyuna 1 kere gelen skinleri bile alabiliyorsunuz. (!)
Akdeniz1 Hectopat Katılım 11 Şubat 2021 Mesajlar 3.199 Makaleler 14 Çözümler 3 Yer Sinop Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2023 #6 Burak5415 dedi: Harbiden mi? Genişletmek için tıkla... Evet hocam,ama bir sıkıntısı var sunucular Amerika
Burak5415 dedi: Harbiden mi? Genişletmek için tıkla... Evet hocam,ama bir sıkıntısı var sunucular Amerika
Shfly Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2020 Mesajlar 2.420 Çözümler 33 19 Şubat 2023 #7 esq dedi: Merhaba arkadaşlar. Valorant hesabım kapalı betadan kalma. Arkadaşım o hesapların ayrıcalığı var diyor da söylemiyor. Var mı öyle bir şey? Görseldeki kapalı beta hesaplarına özel şeyi buldum sadece. Genişletmek için tıkla... O kart, bir ünvan ve hatırlamadığım basit ufak bir şey daha vardı pek önemli değil. Başka bir olay yok diye biliyorum.
esq dedi: Merhaba arkadaşlar. Valorant hesabım kapalı betadan kalma. Arkadaşım o hesapların ayrıcalığı var diyor da söylemiyor. Var mı öyle bir şey? Görseldeki kapalı beta hesaplarına özel şeyi buldum sadece. Genişletmek için tıkla... O kart, bir ünvan ve hatırlamadığım basit ufak bir şey daha vardı pek önemli değil. Başka bir olay yok diye biliyorum.
OnurOfc Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 4.418 Çözümler 21 Yer İstanbul 19 Şubat 2023 #8 esq dedi: Merhaba arkadaşlar. Valorant hesabım kapalı betadan kalma. Arkadaşım o hesapların ayrıcalığı var diyor da söylemiyor. Var mı öyle bir şey? Görseldeki kapalı beta hesaplarına özel şeyi buldum sadece. Genişletmek için tıkla... Çok basit. Beta hesaplarında olan kart her hesapta yok. Bu da onu değerli kılıyor.
esq dedi: Merhaba arkadaşlar. Valorant hesabım kapalı betadan kalma. Arkadaşım o hesapların ayrıcalığı var diyor da söylemiyor. Var mı öyle bir şey? Görseldeki kapalı beta hesaplarına özel şeyi buldum sadece. Genişletmek için tıkla... Çok basit. Beta hesaplarında olan kart her hesapta yok. Bu da onu değerli kılıyor.
Charlie Dickkerson Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2019 Mesajlar 1.878 Makaleler 4 Çözümler 7 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2023 #9 Sadece kapalı beta olmasının bir değeri yok fakat maçlarda falan kapalı beta afişinin bir havası olur gören adamlar "Bu adam bizi yer" gibi duygulara kapılabilir.
Sadece kapalı beta olmasının bir değeri yok fakat maçlarda falan kapalı beta afişinin bir havası olur gören adamlar "Bu adam bizi yer" gibi duygulara kapılabilir.