Valorant kapanma sorunu

İşletim sistemi
Windows 10

BeastBlood

Hectopat
Yer
Jüpiter
Daha fazla  
Meslek
Profesyonel Fotoğrafçılık 📸
Merhaba arkadaşlar. Bu sabah Valorant'a yaklasik 140 MB'lik bir guncelleme geldi ama guncelleme yaptiktan sonra oyuna girdigimde hareket ettigim an oyun donuyor ve öyle kalıyor. Sizce neden boyle?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar. Bu sabah Valorant'a yaklasik 140 MB'lik bir guncelleme geldi ama guncelleme yaptiktan sonra oyuna girdigimde hareket ettigim an oyun donuyor ve öyle kalıyor. Sizce neden boyle?
Sistem bilgilerinizi yazarmısınız lütfen. Valorant işlemciye dayalı bir oyun, işlemciniz nedir? Ekran kartınız güncel mi? Oyundayken arkada bir şey açık olmasın. Antivürüsünüz varsa oyuna girerken kapatın.

Aynı sorunu bende yaşıyorum 140 MB küsur Update geldi mouse hızlı hızlı çevirince FPS ani olarak düşüyor. Şimdi bilgisayarıma format atıyorum sorun neden kaynaklı merak ettimi.
Şuan Valorant oyununda güncellemelerinde sorunlar var diye biliyorum. Yeni bir güncelleme gelmesini bekleyin. Ya da kaldırıp tekrardan kurmayı deneyebilirsiniz.

Şu an Valorant oyununda güncellemelerinde sorunlar var diye biliyorum. Yeni bir güncelleme gelmesini bekleyin. Ya da kaldırıp tekrardan kurmayı deneyebilirsiniz.

Oyun son 1 2 aydır aşırı problemli oyuna ilk başladığım zamanlar FPS değerlerim gayet iyiydi. Böyle ufak tefek patchler geldikten sonra bu hale geldi.

Oyun son 1 2 aydır aşırı problemli oyuna ilk başladığım zamanlar FPS değerlerim gayet iyiydi. Böyle ufak tefek patchler geldikten sonra bu hale geldi.
Optimizasyon sorunları ve bir çok hata var hala. Zamanla bu sorunları çözmeye çalışırlar. Sonuçta büyük kitleye sahip bir online oyun.

Şu an Valorant oyununda güncellemelerinde sorunlar var diye biliyorum. Yeni bir güncelleme gelmesini bekleyin. Ya da kaldırıp tekrardan kurmayı deneyebilirsiniz.

Kaldirdim tekrar kurdum olmadi guncelleme bekliyicez.
Sistem bilgilerinizi yazar mısınız lütfen. Valorant işlemciye dayalı bir oyun, işlemciniz nedir? Ekran kartınız güncel mi? Oyundayken arkada bir şey açık olmasın. Antivürüsünüz varsa oyuna girerken kapatın.

i3 2100 GTX 960 8 GB RAM.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı