2 244012 Hectopat Katılım 13 Ocak 2019 Mesajlar 3.677 Makaleler 7 Çözümler 9 5 Temmuz 2021 #11 Enes Taşkıran1212 dedi: Valorant mağazasından bir skin aldığımızda, 2 hafta boyunca yükseltmeden kullanıp sonra iade edebiliyor muyuz? Valorant desteğe sordum fakat uzun süredir dönmediler. Ben de buraya sormak istedim. Teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... İki hafta içerisinde skini geliştirmezseniz iade edebiliyorsunuz. Hatta site vardı onun için.
Enes Taşkıran1212 dedi: Valorant mağazasından bir skin aldığımızda, 2 hafta boyunca yükseltmeden kullanıp sonra iade edebiliyor muyuz? Valorant desteğe sordum fakat uzun süredir dönmediler. Ben de buraya sormak istedim. Teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... İki hafta içerisinde skini geliştirmezseniz iade edebiliyorsunuz. Hatta site vardı onun için.
Enes Taşkıran1212 Centipat Katılım 25 Temmuz 2020 Mesajlar 62 5 Temmuz 2021 #12 JETTİN ULTİSİ dedi: İstediğim skin gelene kadar ben mağazaya düşen bıçakları aldım ama geliştirmeden sonra iade ettim sıkıntı olmadı. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler yorumunuz için.
JETTİN ULTİSİ dedi: İstediğim skin gelene kadar ben mağazaya düşen bıçakları aldım ama geliştirmeden sonra iade ettim sıkıntı olmadı. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler yorumunuz için.