RıdoneWest Decapat Katılım 30 Mart 2023 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2023 #1 Marketime bayağıdır kelebek bekliyordum. Sizce daha fazla bekleyip başka bir desenli kelebek mi alayım yoksa Karaborsa Kelebek alınır mı? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Nisan 2023
Marketime bayağıdır kelebek bekliyordum. Sizce daha fazla bekleyip başka bir desenli kelebek mi alayım yoksa Karaborsa Kelebek alınır mı?
5 562410 Hectopat Katılım 11 Temmuz 2022 Mesajlar 9.526 Çözümler 42 15 Nisan 2023 #2 Karaborsa Kelebek iyidir renk değişiyor.
ImDominatingU Kilopat Katılım 19 Temmuz 2022 Mesajlar 3.420 Makaleler 1 Çözümler 55 15 Nisan 2023 #3 Baya kötü, RGX kelebek alabilirsin daha mantıklı. VP'si fazla gelirse, Özel Harekat Kelebek de iyi.
Messüüü Femtopat Katılım 8 Nisan 2023 Mesajlar 160 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2023 #4 RıdoneWest dedi: Marketime bayağıdır kelebek bekliyordum. Sizce daha fazla bekleyip başka bir desenli kelebek mi alayım yoksa Karaborsa Kelebek alınır mı? Genişletmek için tıkla... RGX bekle bence kaç vpdi karaborsa eger karaborsada ındırım varsa alınır
RıdoneWest dedi: Marketime bayağıdır kelebek bekliyordum. Sizce daha fazla bekleyip başka bir desenli kelebek mi alayım yoksa Karaborsa Kelebek alınır mı? Genişletmek için tıkla... RGX bekle bence kaç vpdi karaborsa eger karaborsada ındırım varsa alınır
S Scorpionnn 61 Hectopat Katılım 2 Şubat 2021 Mesajlar 230 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2023 #5 Ben olsam almazdım hiç beğenmedim ve RGX beklerdim ama siz içinizden ne geliyorsa onu yapın hangisini en çok beğendiyseniz onu alın veya bekleyin.
Ben olsam almazdım hiç beğenmedim ve RGX beklerdim ama siz içinizden ne geliyorsa onu yapın hangisini en çok beğendiyseniz onu alın veya bekleyin.
itwasgooday Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 3.336 Çözümler 23 15 Nisan 2023 #6 Çakma Fade. Öyle böyle çakma değil ama.
RıdoneWest Decapat Katılım 30 Mart 2023 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2023 #7 Scorpionnn 61 dedi: Ben olsam almazdım hiç beğenmedim ve RGX beklerdim ama siz içinizden ne geliyorsa onu yapın hangisini en çok beğendiyseniz onu alın veya bekleyin. Genişletmek için tıkla... Valla 3 aydır bekliyorum ama gelmiyor artık bilmiyorum ne kadar daha beklerim
Scorpionnn 61 dedi: Ben olsam almazdım hiç beğenmedim ve RGX beklerdim ama siz içinizden ne geliyorsa onu yapın hangisini en çok beğendiyseniz onu alın veya bekleyin. Genişletmek için tıkla... Valla 3 aydır bekliyorum ama gelmiyor artık bilmiyorum ne kadar daha beklerim
S Scorpionnn 61 Hectopat Katılım 2 Şubat 2021 Mesajlar 230 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2023 #8 RıdoneWest dedi: Vallahi 3 aydır bekliyorum ama gelmiyor artık bilmiyorum ne kadar daha beklerim. Genişletmek için tıkla... Daha sonra pişman olmaktan iyidir hocam hem 3 aydır gelmiyorsa gelme şansı o kadar da düşük değildir bence.
RıdoneWest dedi: Vallahi 3 aydır bekliyorum ama gelmiyor artık bilmiyorum ne kadar daha beklerim. Genişletmek için tıkla... Daha sonra pişman olmaktan iyidir hocam hem 3 aydır gelmiyorsa gelme şansı o kadar da düşük değildir bence.
bc06 Decapat Katılım 20 Mart 2023 Mesajlar 132 15 Nisan 2023 #9 Yok hocam RGX daha iyi beklemeye deger.