Rankımı bilmiyorum. Yani öyle rekabet oynayan birisi değilim. Arkadaşla giriyorum sadece. Herhalde gümüş falanımdır.Rankınıza göre bayağı iyi oynuyorsunuz. Muhtemelen elo hell e düştünüz.
Rankım yok zaten demire attı beni. Yani demir de oynamak kolay diyorlar. "babaannem bile oynasa 30+ kill rahat alınır" diyen vardı.Hocam rankın gerçekten demirse gayet iyi. Gerçekten yücelik eloda bile çok kötü oyuncular geliyor. Bu şekilde kendini geliştirerek oynamaya devam edersen üst rankları rahat görebilirsin.
Rankım yok zaten demire attı beni. Yani demir de oynamak kolay diyorlar. "babaannem bile oynasa 30+ kill rahat alınır" diyen vardı.
Hocam demir zaten ilk rank. Tabii ki Gold biri bile demire girse çok rahat oynayabilir. Ama oyuna yeni başlamış gerçekten demir olan biri içinse bu kariyer çok iyi. Benim arkadaşımla troll oynadığımız hesaplar var demirde fareyi ters çevirmeyi açıp wasd tuşlarını birbirine karıştırıp 15 falan vurmuştuk. Ama biz 4 senedir bu oyundayız normal yani.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.