Valorant kariyeri nasıl?

lieys

Hectopat
Makaleler
1
1752261319240.png

1752261354720.png

Hocam rankın gerçekten demirse gayet iyi. Gerçekten yücelik eloda bile çok kötü oyuncular geliyor. Bu şekilde kendini geliştirerek oynamaya devam edersen üst rankları rahat görebilirsin.

Hocam rankın gerçekten demirse gayet iyi. Gerçekten yücelik eloda bile çok kötü oyuncular geliyor. Bu şekilde kendini geliştirerek oynamaya devam edersen üst rankları rahat görebilirsin.
Rankım yok zaten demire attı beni. Yani demir de oynamak kolay diyorlar. "babaannem bile oynasa 30+ kill rahat alınır" diyen vardı.

Rankım yok zaten demire attı beni. Yani demir de oynamak kolay diyorlar. "babaannem bile oynasa 30+ kill rahat alınır" diyen vardı.

Hocam demir zaten ilk rank. Tabii ki Gold biri bile demire girse çok rahat oynayabilir. Ama oyuna yeni başlamış gerçekten demir olan biri içinse bu kariyer çok iyi. Benim arkadaşımla troll oynadığımız hesaplar var demirde fareyi ters çevirmeyi açıp wasd tuşlarını birbirine karıştırıp 15 falan vurmuştuk. Ama biz 4 senedir bu oyundayız normal yani :D.

Hocam demir zaten ilk rank. Tabii ki Gold biri bile demire girse çok rahat oynayabilir. Ama oyuna yeni başlamış gerçekten demir olan biri içinse bu kariyer çok iyi. Benim arkadaşımla troll oynadığımız hesaplar var demirde fareyi ters çevirmeyi açıp wasd tuşlarını birbirine karıştırıp 15 falan vurmuştuk. Ama biz 4 senedir bu oyundayız normal yani :D.

Evet, haklısınız. Ben 2022-2023 yılından beri ama öyle fazla oynamıyordum. Her gün rekabet girdiğim de olmadı. Ben genel olarak troll yapıyorum; bir sürü demir hesabım var, arkadaşla troll yapıyoruz ama ciddi rank girmedim. Bir ara gümüş eloda 33 vurmuştum. Çok yüksek ranklarda yapabilir miyim, bilemiyorum. Benim oyun tarzım demirde, bronzda troll yapmakla geçti genel olarak ama öyle düz bir rankım yok benim.

Yıllardır oynuyorum, çok iyi bir oyuncu sayılmam, daha çok troll takılıyorum. Demir ve bronz elolarda az çok oynayabiliyorum ama gümüş altın veya plat gibi elolarda hiç düzgün maçlara girmedim.

Bir ara arkadaşımın hesabını kasmıştım, demirden bronz 3'e çıkardım. Başka bir arkadaşımla da birlikte (pre) girmiştik, onun hesabını da gümüşe kadar çıkarmıştım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı