2 tane rol biliyorum. Zaman ayırmak derken çok zaman ayırıyorum oyuna. Youtube,Tiktok,İnstagramda ben aratmadan karşıma öğretici videolar çıkıyor. Miyagi methodu bende işe yaramıyor gelen rakipler smurf çıkıyor. Her ajanı oynamaya çalışıyordum artık çalışmam. Sector kanalına bol bol bakacağım. Birde son olarak, Bronz 3 kademesinde değilim Bronz 1'im şuan. Gerçekten son kusura bakmayınHocam bu oyunda 3 temel kural var.
1)mental
2)aim+gamesens
3)takım ile iletişim.
Şu an bronz 3 kademesindesiniz ve orada genellikle mikrofon basan oyunculara pek rastlanmaz genellikle sistem gereksinimleri düşük oyuncular yer alır size rank anlatmak için birkaç tavsiye vereyim.
1)zaman ayırın.
2)ısınmadan dereceli maçlarına girmeyin.
3)kendinize bir aim rutini oluşturun.
Başlangıç için miyagi metodu oldukça yeterli olacaktır.
4)öğretici videolar izleyin.
Bana kalırsa en iyi öğretici videolara sahip olan kanal sector bakmanızı tavsiye ederim.
5)her ajanı oynamaya çalışmayın rol öğrenmeye çalışın en azıdan başlangıç için 2 rol yeterli olacaktır.
Umarım yardımcı olabilmişimdir iyi oyunlar dilerim.
Değişik vuruyorum ben bu benim en mutlu ve en mentalimin yerinde olduğu gündü. Onun harici 1-13 arasında vuruyorum hep.Bu eloda Sage falan önemli değil, aim önemli.
Kısaca vurarak çıkmaya çalış.
Goldlarla reyna oynarsam adamlar bana söver. Ama çok daha fazla vurabilirdimde. Goldlar Sage al dediler bunlar goldlar vardır bildikleri diyip aldım bide orasıda var.Sage falan oynama bu eloda boşuna Reyna ile çok vurup çıkmaya bak hocam.
Çıkınca anlayacaksın hocam Gold ve Bronz aynı şey aslında farkında değilsin şu an sadece.2 tane rol biliyorum. Zaman ayırmak derken çok zaman ayırıyorum oyuna. Youtube,Tiktok,İnstagramda ben aratmadan karşıma öğretici videolar çıkıyor. Miyagi methodu bende işe yaramıyor gelen rakipler smurf çıkıyor. Her ajanı oynamaya çalışıyordum artık çalışmam. Sector kanalına bol bol bakacağım. Birde son olarak, Bronz 3 kademesinde değilim Bronz 1'im şuan. Gerçekten son kusura bakmayınBen radiant'a ulaşmış Rwazz adında bir kanalın aim rutinini yapıyorum iyi midir? Videoya bakabilirsin. Bir keresinde Hellian aim programı yapılır mı dedim yücelik elo hariç saf aim kasılmaz dediler. 
Değişik vuruyorum ben bu benim en mutlu ve en mentalimin yerinde olduğu gündü. Onun harici 1-13 arasında vuruyorum hep.
Goldlarla reyna oynarsam adamlar bana söver. Ama çok daha fazla vurabilirdimde. Goldlar Sage al dediler bunlar goldlar vardır bildikleri diyip aldım bide orasıda var.
2 tane rol biliyorum. Zaman ayırmak derken çok zaman ayırıyorum oyuna. YouTube, TikTok, Instagram'da ben aratmadan karşıma öğretici videolar çıkıyor. Miyagi methodu bende işe yaramıyor gelen rakipler smurf çıkıyor. Her ajanı oynamaya çalışıyordum artık çalışmam. Sector kanalına bol bol bakacağım. Bir de son olarak, bronz 3 kademesinde değilim bronz 1'im şu an. Gerçekten son kusura bakmayınben Radiant'a ulaşmış rwazz adında bir kanalın aim rutinini yapıyorum iyi midir? Videoya bakabilirsin. Bir keresinde hellian aim programı yapılır mı dedim yücelik elo hariç saf aim kasılmaz dediler. 
Değişik vuruyorum ben bu benim en mutlu ve en mentalimin yerinde olduğu gündü. Onun harici 1-13 arasında vuruyorum hep.
Gold'larla Reyna oynarsam adamlar bana söver. Ama çok daha fazla vurabilirdimde. Gold'lar Sage al dediler bunlar Gold'lar vardır bildikleri deyip aldım bir de orasıda var.
Ekran kartım iyi olsa klip alabilsem bazen yüksek elo oyuncusu gibi vuruşlar atıyorum.Hocam yüksek elo oyuncularının rankları gereği belirli bir aim disiplini oluyor 0'dan insa edecek biri için onlar zor oluyor temel başlangıç için miyagi önerdim size bana kalırsa bu oyunda rankeddan cok Poligon'da ve ölüm kalımda vakit geçirmek Rank'ı ciddi derecede daha fazla yükseltiyor ve bir de en önemli etken düzgün bir takım Komp'u yapmak dedigim gibi örnegin karşı takımda bir Sova oyuncusu eksik sizin karşı oyuncu sizden daha önce görebilecegi bir alana gecerseniz sizin vurma avantajınız cok daha fazla olacaktır buna en basit örnek bind b huka yı örnek verebilriim rakipte sky yok ise huka da ölümler basit bir Bucky'e cok rahat olacaktır.
Kısacası hocam miyagi üzmez diaya kadar ölüm kalım ve miyagi ile çıkan arkadaşlarım var kolay gelsin.
Pusma yada pompalı benim oyun tarzımla hiç uyuşmuyor çıkıp herkese hsyi basan tiplerdenim bazen ace bile atıyorum direk çıkıp ama takım kötü olunca yapacak birşey olmuyor 3 tur ace attım 13-3 yenildik mesela.Sage yerine Omen oynayıp pompalı + smoke ile oyun çıkarabilirsiniz ya da Clove ile hem smoke atıp hem de agresif oynayabilirsiniz ve yine aynı şekilde smoke içine pusabilirsiniz.
Ekran kartım iyi olsa klip alabilsem bazen yüksek elo oyuncusu gibi vuruşlar atıyorum.
Pusma ya da pompalı benim oyun tarzımla hiç uyuşmuyor çıkıp herkese HS'yi basan tiplerdenim bazen ace bile atıyorum direk çıkıp ama takım kötü olunca yapacak bir şey olmuyor 3 tur ace attım 13-3 yenildik mesela.