Valorant karşılaşma bulundu 0'da kalıyor

Dexar

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar 3 gün önce sistemindeki bileşenleri şu şekilde yükselttim.
Gigabyte 970a DS-3p DDR3 --> ASUS Prime B450M-KII
FX 6100 --> R5 1600 AF.
Hi-Level 8 GB 1333MHz --> Apacer Panther 8 GB 3200MHz.

Sistemimi daha iyiye getirdim ölüm maçına girdiğim zaman 100FPS düşmüyor. Ama maç bulduğu zaman karşılaşma bulunduda en az 1dk boyunca bekliyor oyuna girdiği zaman adamlar 10 vurmuş oluyor. Ranked maçta ise karakterler seçildikten sonra direkt değil bir 10 sn sonra geliyor bekleme ekranı. Sistemimde sorun mu var yoksa oyundan dolayı mı? Oyun HDD de kurulu SSD de yer yok.

SSD kurup test etmeni öneririm.

Hocam bir ara M.2 alacağım ama almak da istemiyorum bir yandan verilerimden dolayı kendi SSD'mdeki her şeyi alacağım M.2'ye aktarabilme gibi bir şey var mı? Eski SSD mi kullanıyor gibi olmasını istiyorum mümkün müdür öyle bir şey mesela masaüstündeki her şey aynı olsun olabilir mi öyle bir olay?

Sanırım HDD kaynaklı olabilir. Benim de HDD de yüklü oyun. İlk girdiğim maçta bayağı bekletiyor yükleme ekranında. Ama diğer maçlarda düzelmiş oluyor.

Mümkün hatta senden önce konuyu açan bir arkadaş bile var. Link:Çözüldü: HDD'deki Windows'u M.2 SSD'ye aktarma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…