enesnees Centipat Katılım 7 Ekim 2020 Mesajlar 199 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2021 #1 Çok kasıyor ne yapabilririm? Bir uygulama vesaire.
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.763 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2021 #2 Sisteminiz nedir?
The G.O.A.T Megapat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 6.575 Makaleler 1 Çözümler 70 23 Şubat 2021 #3 enesnees dedi: Çok kasıyor ne yapabilririm? Bir uygulama vesaire. Genişletmek için tıkla... Sistem?
Ziya Tolga Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Ekim 2016 Mesajlar 1.143 Makaleler 1 Çözümler 6 23 Şubat 2021 #4 BerkayZ87 dedi: Sisteminiz nedir? Genişletmek için tıkla... The G.O.A.T dedi: Sistem? Genişletmek için tıkla... Az daha sabır arkadaşlar. Birazdan göklerden bize gelecek sistem bilgisi.
BerkayZ87 dedi: Sisteminiz nedir? Genişletmek için tıkla... The G.O.A.T dedi: Sistem? Genişletmek için tıkla... Az daha sabır arkadaşlar. Birazdan göklerden bize gelecek sistem bilgisi.
EnsarT57 Hectopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 1.959 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Şubat 2021 #5 enesnees dedi: Çok kasıyor ne yapabilririm? Bir uygulama vesaire. Genişletmek için tıkla... Hocam sistem özelliklerini biz tahmin edip ona göre ne yapabileceğinizi söylüyoruz galiba.
enesnees dedi: Çok kasıyor ne yapabilririm? Bir uygulama vesaire. Genişletmek için tıkla... Hocam sistem özelliklerini biz tahmin edip ona göre ne yapabileceğinizi söylüyoruz galiba.
enesnees Centipat Katılım 7 Ekim 2020 Mesajlar 199 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2021 #6 Sistemim iyi değil, ben RAM artırma gibi değil de daha çok yazılımsal bir şey istiyorum.
The G.O.A.T Megapat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 6.575 Makaleler 1 Çözümler 70 23 Şubat 2021 #7 enesnees dedi: Sistemim iyi değil, ben RAM artırma gibi değil de daha çok yazılımsal bir şey istiyorum. Genişletmek için tıkla... Sistemini söyle.
enesnees dedi: Sistemim iyi değil, ben RAM artırma gibi değil de daha çok yazılımsal bir şey istiyorum. Genişletmek için tıkla... Sistemini söyle.
E Emooom Hectopat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 1.035 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2021 #8 Hızlandırıcı öyle bir uygulama derken tam anlamadım ama yok galiba.
enesnees Centipat Katılım 7 Ekim 2020 Mesajlar 199 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2021 #9 bunda gülüncek ne varki Emooom dedi: Hızlandırıcı öyle bir uygulama derken tam anlamadım ama yok galiba. Genişletmek için tıkla... razer cortex gibi Emooom dedi: Hızlandırıcı öyle bir uygulama derken tam anlamadım ama yok galiba. Genişletmek için tıkla... razer cortex gibi
bunda gülüncek ne varki Emooom dedi: Hızlandırıcı öyle bir uygulama derken tam anlamadım ama yok galiba. Genişletmek için tıkla... razer cortex gibi Emooom dedi: Hızlandırıcı öyle bir uygulama derken tam anlamadım ama yok galiba. Genişletmek için tıkla... razer cortex gibi
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.763 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2021 #10 Kötü sistemle 10 FPS aldığın bir oyunu yazılımla 100 FPS yapmamızı falan bekliyorsun sanırım, öyle bir dünya yok. Varsa bile sistemini söylemen gerekiyor.
Kötü sistemle 10 FPS aldığın bir oyunu yazılımla 100 FPS yapmamızı falan bekliyorsun sanırım, öyle bir dünya yok. Varsa bile sistemini söylemen gerekiyor.