Valorant kasıyor

• Konuyu başlatan hxlby
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 2
  • Görüntüleme 452
İşletim sistemi
Windows 10

hxlby

Yoctopat
Daha fazla  
RAM
16
Valorant'ta ping dusuk FPS'im yuksek olmasina ragmen bazen birkac elden sonra bazen ilk girince Valorant oyunda takılıyor yapmadigim seyler yapiyor, ajanimin elleri soyutlanip gokyuzune falan cikiyorum hatta. Evimdeki 2 farkli PC'den denedim ikisinde de ayni sorunla karsilastim. Bazen modemi kapatip aciyorum duzeliyor ama sonra baska zaman oyuna girdigimde yine aynisi... Bu neden olur? Hiçbir yerde cevabini bulamadim bilen varsa lutfen yazsin.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2022-01-03-23-58-21-624_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2022-01-03-23-58-21-624_com.miui.gallery.jpg
    43,1 KB · Görüntüleme: 61
Son düzenleyen: Moderatör:
Valorant'ta ping dusuk FPS'im yuksek olmasina ragmen bazen birkac elden sonra bazen ilk girince Valorant oyunda takılıyor yapmadigim seyler yapiyor, ajanimin elleri soyutlanip gokyuzune falan cikiyorum hatta. Evimdeki 2 farkli PC'den denedim ikisinde de ayni sorunla karsilastim. Bazen modemi kapatip aciyorum duzeliyor ama sonra baska zaman oyuna girdigimde yine aynisi... Bu neden olur? Hiçbir yerde cevabini bulamadim bilen varsa lutfen yazsin.
Başka oyunlarda bu sorun var mı ? İnternet sorunu olabilir. Oyunda hata var ise oyunu tamamen kaldırıp yüklemekte işe yarayabilir.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı