E eutrias Hectopat Katılım 22 Mart 2022 Mesajlar 591 Çözümler 1 5 Nisan 2024 #1 Edit için istiyorum. Silahı ayrı, karakterleri ayrı vs alan program... CS'de olan Hlae gibi.
Nakrozzz Centipat Katılım 16 Mart 2024 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2024 #2 Outplayed iyidir hocam.
E eutrias Hectopat Katılım 22 Mart 2022 Mesajlar 591 Çözümler 1 5 Nisan 2024 #3 Nakrozzz dedi: Outplayed iyidir hocam. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi kayıt alıyor değil mi? Yoksa zaten medal ve OBS üzerinden klip alıyorum.
Nakrozzz dedi: Outplayed iyidir hocam. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi kayıt alıyor değil mi? Yoksa zaten medal ve OBS üzerinden klip alıyorum.
LinusFenrir Hectopat Katılım 7 Şubat 2022 Mesajlar 2.976 Makaleler 1 Çözümler 14 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 12400f - Rtx 4060 8gb Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2024 #4 eutrias dedi: Edit için istiyorum. Silahı ayrı, karakterleri ayrı vs alan program... CS'de olan hlae gibi. Genişletmek için tıkla... Dediğinizi pek fazla anlamadım ama vuruşlarınızı FPS sorunu yaşamdan kaliteli bir şekilde medal TV'yi kullanabilrsiniz fpsinizde biraz düşüş olabilir.
eutrias dedi: Edit için istiyorum. Silahı ayrı, karakterleri ayrı vs alan program... CS'de olan hlae gibi. Genişletmek için tıkla... Dediğinizi pek fazla anlamadım ama vuruşlarınızı FPS sorunu yaşamdan kaliteli bir şekilde medal TV'yi kullanabilrsiniz fpsinizde biraz düşüş olabilir.