Valorant kayıtları hangi dosyada bulunmaktadır??

Ywgizefe

Decapat
Daha fazla  
Bir aralar dosyalara bakarken Valorant klıplerim çıkmıştı ben çekmedim Riot'un Vanguard ile yaptığını düşünüyorum orada LoL ve Valorant kliplerim vardı. Şu an bulamıyorum. Acaba hangi klasordeydi bilen var mı ya da ben yanlışlıkla kayıt falan mı aldım? Birileri yardımcı olursa çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir aralar dosyalara bakarken Valorant klıplerim çıkmıştı ben çekmedim Riot'un Vanguard ile yaptığını düşünüyorum orada LoL ve Valorant kliplerim vardı. Şu an bulamıyorum. Acaba hangi klasordeydi bilen var mı ya da ben yanlışlıkla kayıt falan mı aldım? Birileri yardımcı olursa çok sevinirim.
Vanguard video kaydı yapmıyor. Yapıyor olsa bile onları bir video dosyası şeklinde saklamaz. Muhtemelen siz yanlışlıkla kayıt almışsınızdır.

Lolde kayıt alabiliyorsun fakat valorantta öyle bir şey yok diye biliyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı