Aorus Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Temmuz 2019 Mesajlar 2.522 Makaleler 2 Çözümler 5 17 Ağustos 2021 #1 Selamlar. Valorant'ta yayıncıları falan izlediğimde görüyorum. Kill aldıklarında ses çıkıyor, o sesi nasıl açabilirim?
Selamlar. Valorant'ta yayıncıları falan izlediğimde görüyorum. Kill aldıklarında ses çıkıyor, o sesi nasıl açabilirim?
erdem.uluzger Hectopat Katılım 30 Nisan 2020 Mesajlar 52 17 Ağustos 2021 #2 Skin'den dolayı çıkıyor o ses.
better call saul Hectopat Katılım 20 Kasım 2020 Mesajlar 479 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2021 #3 erdem.uluzger dedi: Skin'den dolayı çıkıyor o ses. Genişletmek için tıkla... Ne alakasi var klasik vandalın da kill sesi var. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Eğer bu ses gelmiyorsa sesler kısmına gelip ayarları sıfırlarsan düzelir sanıyorum sonra ayarlarsın kendine göre yeniden.
erdem.uluzger dedi: Skin'den dolayı çıkıyor o ses. Genişletmek için tıkla... Ne alakasi var klasik vandalın da kill sesi var. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Eğer bu ses gelmiyorsa sesler kısmına gelip ayarları sıfırlarsan düzelir sanıyorum sonra ayarlarsın kendine göre yeniden.
Aorus Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Temmuz 2019 Mesajlar 2.522 Makaleler 2 Çözümler 5 17 Ağustos 2021 #4 Hocam peki bende kill aldığımda bu tarz ses çıkmıyor. Veya'da ben duymuyorum. Açma yolu var mı? Yoksa skin alınca mı çıkıyor o ses? Karar veremedim.
Hocam peki bende kill aldığımda bu tarz ses çıkmıyor. Veya'da ben duymuyorum. Açma yolu var mı? Yoksa skin alınca mı çıkıyor o ses? Karar veremedim.
S SLR Nirvana Kilopat Katılım 16 Ocak 2019 Mesajlar 583 Çözümler 1 17 Ağustos 2021 #5 better call saul dedi: Ne alakasi var klasik vandalın da kill sesi var. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Eğer bu ses gelmiyorsa sesler kısmına gelip ayarları sıfırlarsan düzelir sanıyorum sonra ayarlarsın kendine göre yeniden. Genişletmek için tıkla... Yetişkinlere yönelik içeriklere izin verin ayarlardan.
better call saul dedi: Ne alakasi var klasik vandalın da kill sesi var. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Eğer bu ses gelmiyorsa sesler kısmına gelip ayarları sıfırlarsan düzelir sanıyorum sonra ayarlarsın kendine göre yeniden. Genişletmek için tıkla... Yetişkinlere yönelik içeriklere izin verin ayarlardan.
Aorus Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Temmuz 2019 Mesajlar 2.522 Makaleler 2 Çözümler 5 17 Ağustos 2021 #6 Teşekkürler.
S SLR Nirvana Kilopat Katılım 16 Ocak 2019 Mesajlar 583 Çözümler 1 17 Ağustos 2021 #7 Aorus dedi: Hocam peki bende kill aldığımda bu tarz ses çıkmıyor. Veya'da ben duymuyorum. Açma yolu var mı? Yoksa skin alınca mı çıkıyor o ses? Karar veremedim. Genişletmek için tıkla... Şimdi fark ettim. Yetişkinlere yönelik içeriklere izin versek de vermesek de o ses çıkıyormuş.
Aorus dedi: Hocam peki bende kill aldığımda bu tarz ses çıkmıyor. Veya'da ben duymuyorum. Açma yolu var mı? Yoksa skin alınca mı çıkıyor o ses? Karar veremedim. Genişletmek için tıkla... Şimdi fark ettim. Yetişkinlere yönelik içeriklere izin versek de vermesek de o ses çıkıyormuş.
erdem.uluzger Hectopat Katılım 30 Nisan 2020 Mesajlar 52 17 Ağustos 2021 #8 better call saul dedi: Ne alakasi var klasik vandalın da kill sesi var. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Eğer bu ses gelmiyorsa sesler kısmına gelip ayarları sıfırlarsan düzelir sanıyorum sonra ayarlarsın kendine göre yeniden. Genişletmek için tıkla... yok bu ses zaten var da skin sesinden bahsetti sandım arkadaş bu her silahta var.
better call saul dedi: Ne alakasi var klasik vandalın da kill sesi var. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Eğer bu ses gelmiyorsa sesler kısmına gelip ayarları sıfırlarsan düzelir sanıyorum sonra ayarlarsın kendine göre yeniden. Genişletmek için tıkla... yok bu ses zaten var da skin sesinden bahsetti sandım arkadaş bu her silahta var.