Merhaba öncelikle azıcık Premiere bilgim var çok temel şeyleri yapabiliyorum ama merak ettiğim bir şey var şu videoyu hazırlamayı öğrenmem ne kadar sürer? Ve hangi programla yapmalıyım?
Video:
Premier işinize pek yaramaz. After Effects öğrenmelisiniz. Youtube'ye Ladiff gibi edit nasıl yapılır yazarsanız güzel bir içerikle karşılacaksınız. Az çok iş görür şekilde basitçe anlatmış o arkadaş.
Youtube üzerinden buna benzer editlerin yapım videosunu izleyerek benzerini kendin yapmaya çalışarak kolayca öğrenirsin. Birkaç kere yaparsan da daha kısa sürede yapmaya başlarsın. Program olarak da After Effects ile yapmanı öneririm.
After Effects kullanmanızı tavsiye ederim plugin olarak twixtor ve Sapphire işinizi görecektir ayrıyeten diğer efektleride YouTube üzerinden ladif gibi edit nasıl yapılır yazarak bulabilirsiniz.
YouTube üzerinden buna benzer editlerin yapım videosunu izleyerek benzerini kendin yapmaya çalışarak kolayca öğrenirsin. Birkaç kere yaparsan da daha kısa sürede yapmaya başlarsın. Program olarak da After Effects ile yapmanı öneririm.
Premier işinize pek yaramaz. After Effects öğrenmelisiniz. YouTube'a Ladiff gibi edit nasıl yapılır yazarsanız güzel bir içerikle karşılacaksınız. Az çok iş görür şekilde basitçe anlatmış o arkadaş.
Peki hocam ama After Effects sürümü fark eder mi? Bilgisayarım eski de yeni sürümleri pek kaldıramaz.
Edit: Ücretsiz deneme sürümü Adobe Creative Cloud aldım korsan kullanmayacağım yani.
Peki hocam ama After Effects sürümü fark eder mi? Bilgisayarım eski de yeni sürümleri pek kaldıramaz.
Edit: Ücretsiz deneme sürümü Adobe Creative Cloud aldım korsan kullanmayacağım yani.