Valorant kill klipleri nasıl bulunur?

LiXR

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RX 6600 Ryzen 5500 16 GB Ram
Meslek
Youpıtır Heçkır
Merhaba arkadaşlar ben burdaki videoları (2 linktede ayrı video var) yaptım ve gayet güzel oldu. Heveslendim ama tek sorun ben kill klipleri bulamıyorum. Yani adam vurma kliplerini bulamıyorum ve kendim birkaç kez denedim ve editleme işleri çok zor oldu. Direk hazır kill klipleri nasıl bulabilirim?

TikTok'ta bayağı var kanka oraya bakabilirsin bazıları zaten editli oluyor bazıları sadece vuruş oluyor sadece vuruş olanların linkini kopyala Google'da indir yanlarda sinir bozucu filigranlarda olmaz.

Müzik zevkiniz güzelmiş hocam aklıma bunu getirdi :D

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sonraki editimin şarkısı olacaktı :D

TikTok'ta bayağı var kanka oraya bakabilirsin bazıları zaten editli oluyor bazıları sadece vuruş oluyor sadece vuruş olanların linkini kopyala Google'da indir yanlarda sinir bozucu filigranlarda olmaz.

İşte sorun bu bulamıyorum ve arama kısmına ne yazacağım hakkında hiçbir fikrim yok.

YouTube'da 100 kill olan bir klip buldum onu kullanacağım şu anlık.

Müzik zevkiniz güzelmiş hocam aklıma bunu getirdi :D

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yaptım ama gece olduğu için kötü oldu biraz bir de 480p çıkartmışım videoyu :D videonun linki bu fikirlerinizi bekliyorum.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı