Laika Decapat Katılım 24 Nisan 2022 Mesajlar 42 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2024 #1 Valorant kisayolu olusturamadim, yardimci olabilecek var mi? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Ekim 2024
E eldenring hastasıyım Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 417 4 Ekim 2024 #2 Masaüstünde sağ tıkla yeni de oradan kısayola tıkla göz at yazısı var tıkla ona Valorant'ın dosya konumunu bul ve Valorant uygulamasını seç tamamdır. Artı 0 Eksi
Masaüstünde sağ tıkla yeni de oradan kısayola tıkla göz at yazısı var tıkla ona Valorant'ın dosya konumunu bul ve Valorant uygulamasını seç tamamdır.
KS KS Laika Decapat Katılım 24 Nisan 2022 Mesajlar 42 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2024 #3 eldenring hastasıyım dedi: Masaüstünde sağ tıkla yeni de oradan kısayola tıkla göz at yazısı var tıkla ona Valorant'ın dosya konumunu bul ve Valorant uygulamasını seç tamamdır. Genişletmek için tıkla... Bu hatayi aliyorum. Artı 0 Eksi
eldenring hastasıyım dedi: Masaüstünde sağ tıkla yeni de oradan kısayola tıkla göz at yazısı var tıkla ona Valorant'ın dosya konumunu bul ve Valorant uygulamasını seç tamamdır. Genişletmek için tıkla... Bu hatayi aliyorum.