Valorant Kısayolu Oluşturulamıyor

İşletim sistemi
Windows 10

Trixxx

Hectopat
Valorant'ı drop olarak düşürdüm, bilgisayara kurdum ama masaüstüne kısayol oluşturmadı. Oyunun dosyalarından girmeye çalıştığımda ise "Oyunu bu şekilde başlatamıyoruz lütfen oyunu doğrudan başlat" diye bir hata verdi, ben de sildim. Bugün yeniden kurdum, kısayol oluşturmayacağını bildiğim için oyun açıkken görev çubuğuna sabitledim. Bu sefer de bu hatayı verdi:

Bunun çözümünü bilen varsa lütfen yardımcı olabilir mi?

Dosya Ekleri

• 1600033869546.png
    6,2 KB · Görüntüleme: 179
  • 1600034614160.png
    6,2 KB · Görüntüleme: 176
  • 1600034616291.png
    6,2 KB · Görüntüleme: 173
çözüm çok basit masaüstündeki kısayolları sil temizle ve valorant kurulum dosyasını çalıştır . varolantin kurulu olduğu bölümü seç yani riot games hangi klasörde ise onu seç . sonra kur a bas kurulum programı kendisi onarıyor ve masaüstüne yeni kısayolu yolluyor
çözüm çok basit masaüstündeki kısayolları sil temizle ve valorant kurulum dosyasını çalıştır . varolantin kurulu olduğu bölümü seç yani riot games hangi klasörde ise onu seç . sonra kur a bas kurulum programı kendisi onarıyor ve masaüstüne yeni kısayolu yolluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…