C Champion Picopat Katılım 14 Şubat 2021 Mesajlar 145 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2021 #1 Bugün Valorant güncelleme geldikten sonra girmeyi denedim. Girerken cihazınız bir sorunla karşılaştı diyor ve PC'yi yeniden başlatıyor. Sadece Valorant'ta oluyor, diğer programlar normal çalışıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Mayıs 2021
Bugün Valorant güncelleme geldikten sonra girmeyi denedim. Girerken cihazınız bir sorunla karşılaştı diyor ve PC'yi yeniden başlatıyor. Sadece Valorant'ta oluyor, diğer programlar normal çalışıyor.
PanzerTR Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 8.357 Makaleler 20 Çözümler 221 13 Mayıs 2021 #2 Vanguard kaldırıp kurmayı deneyin işe yaramazsa yeni yama bekleyin. Sorun yüksek ihtimal oyun kaynaklı. Artı 0 Eksi
Vanguard kaldırıp kurmayı deneyin işe yaramazsa yeni yama bekleyin. Sorun yüksek ihtimal oyun kaynaklı.
KS KS C Champion Picopat Katılım 14 Şubat 2021 Mesajlar 145 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2021 #3 PanzerTR dedi: Vanguard kaldırıp kurmayı deneyin işe yaramazsa yeni yama bekleyin. Sorun yüksek ihtimal oyun kaynaklı. Genişletmek için tıkla... Vanguard nereden tekrar yükleyebilirim? Artı 0 Eksi
PanzerTR dedi: Vanguard kaldırıp kurmayı deneyin işe yaramazsa yeni yama bekleyin. Sorun yüksek ihtimal oyun kaynaklı. Genişletmek için tıkla... Vanguard nereden tekrar yükleyebilirim?
PanzerTR Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 8.357 Makaleler 20 Çözümler 221 13 Mayıs 2021 #4 Champion dedi: Vanguard nereden tekrar yükleyebilirim? Genişletmek için tıkla... Sildikten sonra oyuna girmeye çalışırsanız yükleyecektir. Artı 0 Eksi
Champion dedi: Vanguard nereden tekrar yükleyebilirim? Genişletmek için tıkla... Sildikten sonra oyuna girmeye çalışırsanız yükleyecektir.
KS KS C Champion Picopat Katılım 14 Şubat 2021 Mesajlar 145 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2021 #5 PanzerTR dedi: Sildikten sonra oyuna girmeye çalışırsanız yükleyecektir. Genişletmek için tıkla... Deniyorum şu anda teşekkürler bilgi için. Champion dedi: Deniyorum şu anda teşekkürler bilgi için. Genişletmek için tıkla... Düzelmedi sorun. PanzerTR dedi: Sildikten sonra oyuna girmeye çalışırsanız yükleyecektir. Genişletmek için tıkla... Olmadı malesef Son düzenleme: 13 Mayıs 2021 Artı 0 Eksi
PanzerTR dedi: Sildikten sonra oyuna girmeye çalışırsanız yükleyecektir. Genişletmek için tıkla... Deniyorum şu anda teşekkürler bilgi için. Champion dedi: Deniyorum şu anda teşekkürler bilgi için. Genişletmek için tıkla... Düzelmedi sorun. PanzerTR dedi: Sildikten sonra oyuna girmeye çalışırsanız yükleyecektir. Genişletmek için tıkla... Olmadı malesef