Y yigitcan17 Femtopat Katılım 23 Eylül 2025 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 12:48 #1 Valorant'ta bazen AFK kalıp ban yiyorum. Klavye makrosu kullansam ban yer miyim? W tuşuna makro kurdum, ona göre kullanacağım.
Valorant'ta bazen AFK kalıp ban yiyorum. Klavye makrosu kullansam ban yer miyim? W tuşuna makro kurdum, ona göre kullanacağım.
misty rosetta Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Haziran 2019 Mesajlar 4.745 Çözümler 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 12:54 #2 AFK bırakmak için W tuşuna basan kaç kişi gördüm, hiçbiri ban yemedi. Ama makro yerine W tuşunun üstüne bir şey koyarsanız daha iyi olur.
AFK bırakmak için W tuşuna basan kaç kişi gördüm, hiçbiri ban yemedi. Ama makro yerine W tuşunun üstüne bir şey koyarsanız daha iyi olur.
TheMaZi Hectopat Katılım 20 Nisan 2024 Mesajlar 2.069 Çözümler 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 13:12 #3 yigitcan17 dedi: Valorant'ta bazen AFK kalıp ban yiyorum. Klavye makrosu kullansam ban yer miyim? W tuşuna makro kurdum, ona göre kullanacağım. Genişletmek için tıkla... 1TL gibi bir şey sıkıştırsanız daha iyi.
yigitcan17 dedi: Valorant'ta bazen AFK kalıp ban yiyorum. Klavye makrosu kullansam ban yer miyim? W tuşuna makro kurdum, ona göre kullanacağım. Genişletmek için tıkla... 1TL gibi bir şey sıkıştırsanız daha iyi.