Kayke47 Femtopat Katılım 11 Haziran 2023 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2023 #1 Merhabalar efendim. Bugün ilk defa Valorant yükledim ve aldığım hata bu. Gösterdiği driveri yükledim ama olmadı. Nasıl çözerim? ] Son düzenleyen: Moderatör: 11 Haziran 2023
Merhabalar efendim. Bugün ilk defa Valorant yükledim ve aldığım hata bu. Gösterdiği driveri yükledim ama olmadı. Nasıl çözerim? ]
KADO38 Hectopat Katılım 22 Ocak 2023 Mesajlar 1.367 Çözümler 6 Yer Kayseri 11 Haziran 2023 #2 441.20'yi indirdin değil mi? Artı 0 Eksi
TheLunar Hectopat Katılım 31 Temmuz 2022 Mesajlar 754 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2023 #3 Kayke47 dedi: Merhaba efendim. Bugün ilk defa Valorant yükledim ve aldığım hata bu. Gösterdiği driveri yükledim ama olmadı. Nasıl çözerim? Eki Görüntüle 1816885] Genişletmek için tıkla... NVIDIA uygulamasından driver güncelleyin hocam. Artı 0 Eksi
Kayke47 dedi: Merhaba efendim. Bugün ilk defa Valorant yükledim ve aldığım hata bu. Gösterdiği driveri yükledim ama olmadı. Nasıl çözerim? Eki Görüntüle 1816885] Genişletmek için tıkla... NVIDIA uygulamasından driver güncelleyin hocam.
KS KS Kayke47 Femtopat Katılım 11 Haziran 2023 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2023 #4 KADO38 dedi: 441.20'yi indirdin değil mi? Genişletmek için tıkla... Hocam indiremedım kı Windows surumu desteklemıyor dedi sürümüm Windows 10 Pro 1909 TheLunar dedi: NVIDIA uygulamasından driver güncelleyin hocam. Genişletmek için tıkla... NVIDIA Denetim Masası sağ tık yapınca çıkmıyor Artı 0 Eksi
KADO38 dedi: 441.20'yi indirdin değil mi? Genişletmek için tıkla... Hocam indiremedım kı Windows surumu desteklemıyor dedi sürümüm Windows 10 Pro 1909 TheLunar dedi: NVIDIA uygulamasından driver güncelleyin hocam. Genişletmek için tıkla... NVIDIA Denetim Masası sağ tık yapınca çıkmıyor
HorizonS Decapat Kek günü Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 142 Çözümler 2 Yer Sivas Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2023 #5 Kayke47 dedi: Hocam indiremedım kı Windows surumu desteklemıyor dedi sürümüm Windows 10 Pro 1909. NVIDIA Denetim Masası sağ tık yapınca çıkmıyor Genişletmek için tıkla... GeForce expriencedan bahsetmiş. Eğer yüklü değilse NVIDIA'nın kendi sitesinden yükleyebilirsiniz. NVIDIA App'i İndir PC oyuncuları ve içerik oluşturucular için vazgeçilmez yol arkadaşı. www.nvidia.com Artı 0 Eksi
Kayke47 dedi: Hocam indiremedım kı Windows surumu desteklemıyor dedi sürümüm Windows 10 Pro 1909. NVIDIA Denetim Masası sağ tık yapınca çıkmıyor Genişletmek için tıkla... GeForce expriencedan bahsetmiş. Eğer yüklü değilse NVIDIA'nın kendi sitesinden yükleyebilirsiniz. NVIDIA App'i İndir PC oyuncuları ve içerik oluşturucular için vazgeçilmez yol arkadaşı. www.nvidia.com
TheLunar Hectopat Katılım 31 Temmuz 2022 Mesajlar 754 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2023 #6 Kayke47 dedi: Hocam indiremedım kı Windows surumu desteklemıyor dedi sürümüm Windows 10 Pro 1909. NVIDIA Denetim Masası sağ tık yapınca çıkmıyor Genişletmek için tıkla... NVIDIA Denetim Masası değil hocam GeForce Experience uygulamasından güncelleyin. Artı 0 Eksi
Kayke47 dedi: Hocam indiremedım kı Windows surumu desteklemıyor dedi sürümüm Windows 10 Pro 1909. NVIDIA Denetim Masası sağ tık yapınca çıkmıyor Genişletmek için tıkla... NVIDIA Denetim Masası değil hocam GeForce Experience uygulamasından güncelleyin.
KS KS Kayke47 Femtopat Katılım 11 Haziran 2023 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2023 #7 TheLunar dedi: NVIDIA Denetim Masası değil hocam GeForce Experience uygulamasından güncelleyin. Genişletmek için tıkla... Hocam gene sisteminizle uyumlu değl dedi uyguluma dedi Artı 0 Eksi
TheLunar dedi: NVIDIA Denetim Masası değil hocam GeForce Experience uygulamasından güncelleyin. Genişletmek için tıkla... Hocam gene sisteminizle uyumlu değl dedi uyguluma dedi