H HyperZenz Hectopat Katılım 9 Kasım 2020 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2024 #1 Vanguard'ı sildim yükledim. Nette gördüğüm birkaç şeyi denedim bir türlü düzeltemedim. Yardımcı olabilecek var mı?
Vanguard'ı sildim yükledim. Nette gördüğüm birkaç şeyi denedim bir türlü düzeltemedim. Yardımcı olabilecek var mı?
3 333365 Yottapat! Bin Çözüm, Bir Efsane Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.930 Makaleler 65 Çözümler 1.049 27 Haziran 2024 #2 Oyuna girerken Vanguard'ın açık olması gerekiyor yoksa oyuna giremezsiniz. Muhtemelen Vanguard'ınız kapalı şekilde oyuna girmeye çalışıyorsunuz. Artı 0 Eksi
Oyuna girerken Vanguard'ın açık olması gerekiyor yoksa oyuna giremezsiniz. Muhtemelen Vanguard'ınız kapalı şekilde oyuna girmeye çalışıyorsunuz.
RX MET Decapat Katılım 15 Haziran 2023 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2024 #3 Bilgisayarı güç tuşundan kapat aç yapmayı dene, olmaz ise Vanguard kapatıp tekrardan sil yükle yapın. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Haziran 2024 Artı 0 Eksi
Bilgisayarı güç tuşundan kapat aç yapmayı dene, olmaz ise Vanguard kapatıp tekrardan sil yükle yapın.
KS KS H HyperZenz Hectopat Katılım 9 Kasım 2020 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2024 #4 333365 dedi: Oyuna girerken Vanguard'ın açık olması gerekiyor yoksa oyuna giremezsiniz. Muhtemelen Vanguard'ınız kapalı şekilde oyuna girmeye çalışıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Açık şekilde giriş yapıyorum. Hatta hizmetlerden VGC'yi açıyorum alt Vanguard simgesi de açık. RX MET dedi: Bilgisayarı güç tuşundan kapat aç yapmayı dene, olmaz ise Vanguard kapatıp tekrardan sil yükle yapın. Genişletmek için tıkla... Defalarca silip tekrar yükledim olmuyor. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Haziran 2024 Artı 0 Eksi
333365 dedi: Oyuna girerken Vanguard'ın açık olması gerekiyor yoksa oyuna giremezsiniz. Muhtemelen Vanguard'ınız kapalı şekilde oyuna girmeye çalışıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Açık şekilde giriş yapıyorum. Hatta hizmetlerden VGC'yi açıyorum alt Vanguard simgesi de açık. RX MET dedi: Bilgisayarı güç tuşundan kapat aç yapmayı dene, olmaz ise Vanguard kapatıp tekrardan sil yükle yapın. Genişletmek için tıkla... Defalarca silip tekrar yükledim olmuyor.