armas Gigapat Çözüme Giden Yol Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 9.384 Çözümler 369 10 Kasım 2022 #2 Sizde Köken Vandal zaten var. Bu rengi alıp almayacağınızı mı soruyorsunuz?
can_Beyl_l Femtopat Katılım 10 Kasım 2022 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2022 #3 Aldım daha dogrusu ama iade etmeyi düşünüyorum etmeli miyim yoksa kulanmalı mıyım?
Neofixx Hectopat Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 698 Çözümler 2 10 Kasım 2022 #4 can_Beyl_l dedi: Eki Görüntüle 1567915 Genişletmek için tıkla... Sen almışsın ilk vandal skinin elbette sıkılacaksın genelde her skinde böyle oluyor.
can_Beyl_l dedi: Eki Görüntüle 1567915 Genişletmek için tıkla... Sen almışsın ilk vandal skinin elbette sıkılacaksın genelde her skinde böyle oluyor.
Crypto Guard Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Temmuz 2019 Mesajlar 1.839 Makaleler 2 Çözümler 23 10 Kasım 2022 #5 Yağmacı adamdır.
armas Gigapat Çözüme Giden Yol Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 9.384 Çözümler 369 10 Kasım 2022 #6 can_Beyl_l dedi: Aldım daha dogrusu ama iade etmeyi düşünüyorum etmeli miyim yoksa kulanmalı mıyım? Genişletmek için tıkla... Bana güzel gelmiyor, bunu almayıp beklerdim. Yağmacı, Asil, Glitchpop.
can_Beyl_l dedi: Aldım daha dogrusu ama iade etmeyi düşünüyorum etmeli miyim yoksa kulanmalı mıyım? Genişletmek için tıkla... Bana güzel gelmiyor, bunu almayıp beklerdim. Yağmacı, Asil, Glitchpop.
Zerolite Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ağustos 2019 Mesajlar 3.661 Makaleler 2 Çözümler 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2022 #7 can_Beyl_l dedi: Aldım daha dogrusu ama iade etmeyi düşünüyorum etmeli miyim yoksa kulanmalı mıyım? Genişletmek için tıkla... Hocam beğendiyseniz kullanın, zevkler ve renkler kimisine güzel kimisine kötü gelebilir. Siz bence kendi istediğinizi seçin.
can_Beyl_l dedi: Aldım daha dogrusu ama iade etmeyi düşünüyorum etmeli miyim yoksa kulanmalı mıyım? Genişletmek için tıkla... Hocam beğendiyseniz kullanın, zevkler ve renkler kimisine güzel kimisine kötü gelebilir. Siz bence kendi istediğinizi seçin.
Quistin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Şubat 2019 Mesajlar 4.486 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2022 #8 Ben seviyorum şahsen, bende delipop var onu tavsiye ederim ikisi arasından ama bir yerden sonra delipop'un ses efektleri başını biraz ağrıtıyor. Sakinlik istiyorsun işte orada köken, iyon, asil devreye giriyor.
Ben seviyorum şahsen, bende delipop var onu tavsiye ederim ikisi arasından ama bir yerden sonra delipop'un ses efektleri başını biraz ağrıtıyor. Sakinlik istiyorsun işte orada köken, iyon, asil devreye giriyor.
BuzdanAdam Decapat Katılım 7 Kasım 2021 Mesajlar 175 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2022 #9 Vandal tutukluk yapıyorsa iade edersin.