marasl1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ekim 2018 Mesajlar 1.273 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2020 #1 Başlıkta da belirttiğim gibi genellikle kötü oynayan veya AFK kalan oyuncular geliyor. Bu sorunu aşmam için ne yapabilirim? Sunucu değiştirdiğimde pingim uçmuştu.
Başlıkta da belirttiğim gibi genellikle kötü oynayan veya AFK kalan oyuncular geliyor. Bu sorunu aşmam için ne yapabilirim? Sunucu değiştirdiğimde pingim uçmuştu.
KS KS marasl1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ekim 2018 Mesajlar 1.273 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2020 #11 maniac27 dedi: Daha iyi oynayıp elo'nuzu arttırmanız lazım. Genişletmek için tıkla... Takım taşımaktan bıktım en az 20 vuruyorum. Kda her zaman + Akkuşlu dedi: Maçı taşımanız lazım rekabetçi oyunlarda oynadığınız seviye(dereceniz veya rütbeniz vb.) düşükse Kural'ya taşırsın ya da düşersin'dir ve asla şaşmaz. Genişletmek için tıkla... Her zaman MVP oluyorum. Takım aramak konusu da sıkıntılı. Gireceğim zaman Online olmaya bilmiyorlar. Son düzenleme: 13 Ağustos 2020 Artı 0 Eksi
maniac27 dedi: Daha iyi oynayıp elo'nuzu arttırmanız lazım. Genişletmek için tıkla... Takım taşımaktan bıktım en az 20 vuruyorum. Kda her zaman + Akkuşlu dedi: Maçı taşımanız lazım rekabetçi oyunlarda oynadığınız seviye(dereceniz veya rütbeniz vb.) düşükse Kural'ya taşırsın ya da düşersin'dir ve asla şaşmaz. Genişletmek için tıkla... Her zaman MVP oluyorum. Takım aramak konusu da sıkıntılı. Gireceğim zaman Online olmaya bilmiyorlar.