Valla ben de smurf kastım 21 e kadar hilelerle uğraşmamak için 77,5TL verip prime aldım direk. İlk 10 maç esnasında güven faktörüm kırmızı oldu report yemekten, gittim övgü aldım düzeldi o gün bugündür de güven faktörüm çok iyi .
"Bronz 3, 99 kademe puanı idim. Bir maç girdim kaybettim. Bir daha girdim kaybettim. Bir daha girdim kaybettim. Şu an bronz 1, 3 kademe puanıyım."
Bu bölümde herhangi bir sayı vs. belirtmeyip 3 defa kaybettiğinizi yazdığınız için öyle düşünmüştüm.
"Bronz 3, 99 kademe puanı idim. Bir maç girdim kaybettim. Bir daha girdim kaybettim. Bir daha girdim kaybettim. Şu an bronz 1, 3 kademe puanıyım."
Bu bölümde herhangi bir sayı vs. belirtmeyip 3 defa kaybettiğinizi yazdığınız için öyle düşünmüştüm.
Eğer iyi oynuyorsanız ve takımınıza gelen rastgele insanlar yüzünden kaybediyorsanız kendinize birkaç oyun arkadaşı bulabilirsiniz. Sosyaldeki konulara göz atabilirsiniz veya bazı Discord sunucularına bakabilirsiniz. (Ben oyun arkadaşı bulmak için Unlost Discord sunucusunu kullanıyorum. Neredeyse her zaman kendinize uygun birilerini bulabiliyorsunuz.)