Valorant koleksiyonu nasıl?

lieys

Hectopat
Makaleler
1

Bir de savaş bileti skinleri.

Sen memnunsan bizim fikrimizin bir önemi yok, ama Valorant'a para yatırılmasını pek tavsiye etmiyorum.

Evet ben de desteklemiyorum. Ama ben gidip köpek gibi çalışıp maaşımı bu oyuna yatırmıyorum. Arkadaşım çalışıyor fabrika da oyuna her gelen seti alıyor. Bu saçmalıktır. Saygı duyarım kendi parası sonuçta. Dediğim gibi maaşımı yatırmıyorum bu oyuna kendi param değil. Gidip 22.104 TL alıp oyuna asla yatırmam altın alırım birikim yaparım. Şükür aptal değiliz parayı kullanmasını biliyoruz.

Evet öyle, bende bir iki skin alıp bırakıyorum, aynı silaha 5 10 skin ya da her seti almak saçmalık biraz.

Evet öyle, bende bir iki skin alıp bırakıyorum, aynı silaha 5 10 skin ya da her seti almak saçmalık biraz.

Evet genel olarak öyle olması gerektiğini düşünüyorum. Burada aynı setten güzel olan skinler alınıyor. Tabii sen gidip çalışıp birikim yapmak yerine bu oyuna atılıyorsa saçma. Hadi dediğin gibi 1-2 skin alırsın maaşla başka da almazsın olur biter. Benim kendi param olmadığı için aynı setten alıyorum çok fazla umursamıyorum o yüzden. Gittiği yere kadar diyelim. Mağaza sistemi aşırı berbat bazen günlerce haftalarca aylarca yıllarca bekliyorsun. TR politika fiyatlandırması gelse oyuna güzel olacakta zamdan başka bir şey geldiği yok. Abartı bir şekilde bütün skinleri setleri almak daha da delilik. Kafanda belirlediğin skinleri almak daha mantıklı olduğunu düşünüyorum.

Bende öyle düşünüyorum, en sevdiğin skini bekle onu al ve hep onu kullan. Oyunun her şeyi berbat, yeni oyun modu yok eşleştirme berbat rapor sistemi berbat, ama bunlara rağmen bir skine 500 600 TL istemeyi biliyorlar.

Pazar sistemi olsaydı bir nebze albenisi olabilirdi oda olmayınca 1 kuruş değeri yok gözümde 15-20 skinli hesaba 3-5 bin TL fiyat çekiyorlar bir de

Kuronami desenini bir tek ben sevmiyorum sanırım. Elimde kağıt tutuyormuş gibi hissediyorum vuramıyorum. Bir de o kadar para verdim herkesi dinleyip .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…