Kakooo Centipat Katılım 17 Kasım 2023 Mesajlar 507 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2024 #1 Merhaba. Ben daha yeni oyuna girdim ve konsol beta kartı gelmiş. Neden geldi? Daha önce konsoldan giriş yapmadım. Tamamdır sıkıntı yok arkadaşıma da gelmiş konu kapanabilir. Son düzenleme: 27 Temmuz 2024
Merhaba. Ben daha yeni oyuna girdim ve konsol beta kartı gelmiş. Neden geldi? Daha önce konsoldan giriş yapmadım. Tamamdır sıkıntı yok arkadaşıma da gelmiş konu kapanabilir.
LiXR Decapat Katılım 25 Aralık 2023 Mesajlar 1.477 Çözümler 12 Daha fazla Sistem Özellikleri RX 6600 Ryzen 5500 32 GB Ram Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Mühendisliği, Oyun Geliştiricisi 27 Temmuz 2024 #2 Kakooo dedi: Merhaba. Ben daha yeni oyuna girdim ve konsol beta kartı gelmiş. Neden geldi? Daha önce konsoldan giriş yapmadım. Tamamdır sıkıntı yok arkadaşıma da gelmiş konu kapanabilir. Genişletmek için tıkla... Bana da geldi şimdi fark ettim herkese verdiler herhalde.
Kakooo dedi: Merhaba. Ben daha yeni oyuna girdim ve konsol beta kartı gelmiş. Neden geldi? Daha önce konsoldan giriş yapmadım. Tamamdır sıkıntı yok arkadaşıma da gelmiş konu kapanabilir. Genişletmek için tıkla... Bana da geldi şimdi fark ettim herkese verdiler herhalde.
unworenn Hectopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 254 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2024 #3 VALORANT Konsol Beta Kartı - Valorant VALORANT Konsol Beta Kartı - oyuncu kartları Valorant. BiÌlgiÌ, bedeli, koleksiÌyon, bölüm, kisim. Ayrintilari görüntüle. valorantinfo.com
VALORANT Konsol Beta Kartı - Valorant VALORANT Konsol Beta Kartı - oyuncu kartları Valorant. BiÌlgiÌ, bedeli, koleksiÌyon, bölüm, kisim. Ayrintilari görüntüle. valorantinfo.com
misty rosetta Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Haziran 2019 Mesajlar 4.726 Çözümler 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2024 #4 Konsol betası bittiği için betaya katılan (ya da beta için kod alan) herkese verildi.