Hamilton Decapat Katılım 20 Şubat 2023 Mesajlar 764 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2023 #1 Renk ayarlarını nasıl yapmalıyım? Monitörden mi yoksa NVIDIA'nın uygulamasından mı yapmalıyım?
M43X Decapat Katılım 16 Ocak 2022 Mesajlar 116 Çözümler 1 Yer Ordu Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 3 1200af R7 240 4gb B450M H 8gb 3000mhz cl15 Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2023 #2 Hamilton dedi: Renk ayarlarını nasıl yapmalıyım? Monitörden mi yoksa NVIDIA'nın uygulamasından mı yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Ben NVIDIA'dan yapıyorum. Bildiğim çoğu kişi de öyle yapıyor önerim NVIDIA.
Hamilton dedi: Renk ayarlarını nasıl yapmalıyım? Monitörden mi yoksa NVIDIA'nın uygulamasından mı yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Ben NVIDIA'dan yapıyorum. Bildiğim çoğu kişi de öyle yapıyor önerim NVIDIA.
Adrastos Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör İndirim Avcısı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 8.187 Makaleler 17 Çözümler 469 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2023 #3 NVIDIA uygulamasından yapmak daha iyi. Digital vibrance ayarını fazla artırmayın, göz sağlığınız için iyi değil.
NVIDIA uygulamasından yapmak daha iyi. Digital vibrance ayarını fazla artırmayın, göz sağlığınız için iyi değil.
Hamilton Decapat Katılım 20 Şubat 2023 Mesajlar 764 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2023 #4 Kaç yapsam yeterli olur bilgisayar oynarken gözlük takmıyorum ayırt etmede zorluk oluyor bazen.
GainEager Hectopat Katılım 15 Ağustos 2021 Mesajlar 679 Çözümler 1 Yer Fox River 3 Ağustos 2023 #5 Hamilton dedi: Kaç yapsam yeterli olur bilgisayar oynarken gözlük takmıyorum ayırt etmede zorluk oluyor bazen. Genişletmek için tıkla... Gözlerini acıtmayacak kadar yapmanı öneririm.
Hamilton dedi: Kaç yapsam yeterli olur bilgisayar oynarken gözlük takmıyorum ayırt etmede zorluk oluyor bazen. Genişletmek için tıkla... Gözlerini acıtmayacak kadar yapmanı öneririm.
Hamilton Decapat Katılım 20 Şubat 2023 Mesajlar 764 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2023 #6 GainEager dedi: Gözlerini acıtmayacak kadar yapmanı öneririm. Genişletmek için tıkla... Günde 1-2 saat oynuyorum zaten çok etki etmez sanırım Full'e çeksem nasıl olur?
GainEager dedi: Gözlerini acıtmayacak kadar yapmanı öneririm. Genişletmek için tıkla... Günde 1-2 saat oynuyorum zaten çok etki etmez sanırım Full'e çeksem nasıl olur?
GainEager Hectopat Katılım 15 Ağustos 2021 Mesajlar 679 Çözümler 1 Yer Fox River 3 Ağustos 2023 #7 Hamilton dedi: Günde 1-2 saat oynuyorum zaten çok etki etmez sanırım Full'e çeksem nasıl olur? Genişletmek için tıkla... Hocam dediğim gibi rahat olacağınız şekilde ayarlamanızı tavsiye ederim. Fulle çekmenin bir anlamı yok çünkü.
Hamilton dedi: Günde 1-2 saat oynuyorum zaten çok etki etmez sanırım Full'e çeksem nasıl olur? Genişletmek için tıkla... Hocam dediğim gibi rahat olacağınız şekilde ayarlamanızı tavsiye ederim. Fulle çekmenin bir anlamı yok çünkü.
Hamilton Decapat Katılım 20 Şubat 2023 Mesajlar 764 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2023 #8 GainEager dedi: Hocam dediğim gibi rahat olacağınız şekilde ayarlamanızı tavsiye ederim. Fulle çekmenin bir anlamı yok çünkü. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
GainEager dedi: Hocam dediğim gibi rahat olacağınız şekilde ayarlamanızı tavsiye ederim. Fulle çekmenin bir anlamı yok çünkü. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.