SomeOne12 Hectopat Katılım 15 Şubat 2021 Mesajlar 1.305 Çözümler 1 12 Mart 2021 #21 E maalesef o yanları da var umarım bir de Mobile gelmez inşallah. YamukAdam dedi: Geçen bir velet geldi tüm oyun bağırdı kulağım acıyor hala. Sildim oyunu. R6 adamdır. Genişletmek için tıkla...
E maalesef o yanları da var umarım bir de Mobile gelmez inşallah. YamukAdam dedi: Geçen bir velet geldi tüm oyun bağırdı kulağım acıyor hala. Sildim oyunu. R6 adamdır. Genişletmek için tıkla...
Luunexy Decapat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2021 #22 YamukAdam dedi: Geçen bir velet geldi tüm oyun bağırdı kulağım acıyor hala. Sildim oyunu. R6 adamdır. Genişletmek için tıkla... Öyleleri çok fazla ya adam 2 kill alıyor öldüğünde takıma suç atıyor. 14 yaşındayım ve bu gibilerden çok tiksiniyorum.
YamukAdam dedi: Geçen bir velet geldi tüm oyun bağırdı kulağım acıyor hala. Sildim oyunu. R6 adamdır. Genişletmek için tıkla... Öyleleri çok fazla ya adam 2 kill alıyor öldüğünde takıma suç atıyor. 14 yaşındayım ve bu gibilerden çok tiksiniyorum.
SomeOne12 Hectopat Katılım 15 Şubat 2021 Mesajlar 1.305 Çözümler 1 12 Mart 2021 #23 Mobile gelirse bu kitle büyür.
Ekin2407 Decipat Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 1.682 Makaleler 3 Çözümler 6 12 Mart 2021 #24 Luunexy dedi: Reyna mainimdi fakat gelen nerf ile çöp oldu şu an genellikle Jett oynuyorum kesin bir mainim yok. Genişletmek için tıkla... Çöp mü hocam 2 tam olması gerekendi kendine can + kalkan çekiyor bu karakter farkında mısınız?
Luunexy dedi: Reyna mainimdi fakat gelen nerf ile çöp oldu şu an genellikle Jett oynuyorum kesin bir mainim yok. Genişletmek için tıkla... Çöp mü hocam 2 tam olması gerekendi kendine can + kalkan çekiyor bu karakter farkında mısınız?
batuhan_n Decipat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 2.229 Çözümler 2 12 Mart 2021 #25 Eren AK dedi: Klasik Riot Games oyunu. Yani kısaca toksik kitle + buglar ve düzeltilmeyen sıkıntılar. Genişletmek için tıkla... Düzeltilmeyen mi? Her güncellemede buglar ve hatalar düzeltiliyor. Bunlar sadece 2 güncellemenin düzeltilen hataları.
Eren AK dedi: Klasik Riot Games oyunu. Yani kısaca toksik kitle + buglar ve düzeltilmeyen sıkıntılar. Genişletmek için tıkla... Düzeltilmeyen mi? Her güncellemede buglar ve hatalar düzeltiliyor. Bunlar sadece 2 güncellemenin düzeltilen hataları.
Yunusemreabk1 Hectopat Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 681 Çözümler 4 Yer Derslerden yoruldu kafa dinleyip oyun oynuyor Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2021 #26 Cypher maindim. Omen'a geçtim güzel duruyor Omen.
fallxry Hectopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 1.095 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2021 #27 Oynanmaz desem daha doğru olur cs ile karşılaştırma yapan arkadaşları boğasım geliyor.
SomeOne12 Hectopat Katılım 15 Şubat 2021 Mesajlar 1.305 Çözümler 1 12 Mart 2021 #28 Benim mainim yor hocam.
Luunexy Decapat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2021 #29 Ekin2407 dedi: Çöp mü hocam 2 tam olması gerekendi kendine can + kalkan çekiyor bu karakter farkında mısınız? Genişletmek için tıkla... Şahsen Q ve E si çok karışık herhangi bir durumda ne e çekip çekmemek konusunda karasız kalıyor insan 2 çok az diye düşünüyorum.
Ekin2407 dedi: Çöp mü hocam 2 tam olması gerekendi kendine can + kalkan çekiyor bu karakter farkında mısınız? Genişletmek için tıkla... Şahsen Q ve E si çok karışık herhangi bir durumda ne e çekip çekmemek konusunda karasız kalıyor insan 2 çok az diye düşünüyorum.
Rivadex Kilopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 8.127 Makaleler 4 Çözümler 39 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2021 #30 Oyun güzel ancak kitlesi çok kötü. En ufak hatanızda linçleyen mi dersiniz, Mikrofonu kullanma amacı dışında kullananlar mı dersiniz daha sabaha kadar sayabilirim.
Oyun güzel ancak kitlesi çok kötü. En ufak hatanızda linçleyen mi dersiniz, Mikrofonu kullanma amacı dışında kullananlar mı dersiniz daha sabaha kadar sayabilirim.