Valorant küfür davası açılır mı?

Çocuk 14 yaşında Allah'a küfür ediyor bir şey yapamaz açsa bile haklı çıkarım sanal küfür vb vb söyle miyim burada.

Konuyu anlatabilir misiniz hocam nasıl dava açsa bile haklı çıkarım sizi uğraştırmış olacağım biraz kusura bakmayın.

Ben hiç nick kullanmadan ettim burdanda kime etiğim belirsiz olduğu sonucu çıkmaz mı? yani bir şey olmaz? Hiç bir nick ve isim kullanmadım

Hadi yaptı diyelim. Spamdan dolayı sende şikayette bulunursun.

Bunun cevası müebbet hapis cezasıdır.

Kanka yahu 2 saniye oyunda gördü yani senin evini 2 saniyede nereden bulabilir çok zor. Bir insanı oyundan bulmak çok saçma geliyor, cidden var mı böyle durumla karşılaşan veya böyle bir şey?
Bu arada spike hücuma girmiştim oyunda ki Raze sesli küfür etmişti durup dururken bana, bende onu reportladım ve sabah uyanıp Valorant'a girdikten sonra karşıma gelen o güzel ekran. Küfürden ban yedi tabiikide çok mutlu olmuştum . Sonuç, küfür etmeyin oyun alt tarafı, maçta hatası varsa hatasını söyleyin küfür edip kalbini kırmayın çirkinleşmeyin!

Ben bir keresinde sanaldan birine küfür etmiştim ev adresimi söyledi dava açacağım dedi daha sonra özür dile falan yoksa döverim dedi 1 senedir gelecek işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…