Valorant küfür davası açılır mı?

Açılsa ne olacak neden korkuyorsun?
Ne kadar tilt olursan ol, sövemezsin. Gerçekte nasıl yabancı insanlara sövemiyorsan, sanalda da sövemezsin.
Ben söverim ve çok sövüyorum ama forumlarda ban yeniyor ne yazık ki. O yüzden forumlarda sövemiyorum.

Valorant veya LoL'de acamiyor olabilir ama sosyal medyada kolay

Açsa ne olacak en fazla tazminat ister bu işi meslek haline getirmiş uyanıklar var onlar uğraşırlar küçük ihtimal savcılıktan ceza davası açılsa zaten HAGB olur diğer türlü dava için yani tazminat davası, harç ödemesi muhtemelen avukat bulması falan gerekir ufak ihtimal açarsa da kafa göz kırarım zaten karşılaşırsak bir de darp yüzünden açar uğraşırız eğlence olur.

Bir kaç konu gormustum instagramla ilgili fakat açılan davalar düşüyormuş olmuyormuş ama bence etmeyin gerek yok

Kanka çocuk yor aldıysa ultisiyle gelir evine qyeıvqgwyevbqw. Neyse şaka bir yana kanka çoğu korkutmak amaçlı bende isim gizli falan bir şey olmaz sen bir aldırış yapma.

Birkaç konu gormustum Instagram'la ilgili fakat açılan davalar düşüyormuş olmuyormuş ama bence etmeyin gerek yok

Düşmez ceza verilir ama sabıka yoksa, küfürden cezaevine girilmez. Ceza 1 - 2 sene gibi olabilir ama ertelenir ve başka suç işlenmezse ceza ilerde düşer yani iptal edilir. Tazminat davası ayrı. Savcılığa beleş şikayet ederek, para alamazlar ancak savcı uygun görürse kamu davasına döner ve 1 - 2 yıl ertelemeli ceza verilir. Tazminat yani para için, bunun harcı var, avukatı var mahkemeye git geli var kolay bir şey değil. Bunu ya ünlüler yapar ya da başka bir forumda eczacı bir tip vardı bu şekilde geçiniyordu böyle nadiren olabilecek bir olay.

Abicim sana bi soru sorucam bu dava açılırken karşı tarafın adresine ve ad soyadına ulaşması yani bilmesi gerekiyoruş doğru muyum

Polislerinde başka işi yok sizin küfürlerinizle mi ilgilencek. Korkutmak için yazmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…