Valorant küfürden ban yenilir mi?

Ban yersem sizce Riot'a durumu uygun bir dille açıklarsam banımı açarlar mı?

Okumamışım, bir şey olmaz korkmanıza gerek yok, göz korkutmak amacıyla ticket atarım falan demiştir, en fazla dereceli banı yersiniz, ama kimse onunla uğraşmaz.

Sağ olun hocam 2.5 gün geçti üstünden şu an bir sorun yok.

Hesap paylaşımından dolayı hiç o işlere girme bence sonuçta sen yapmadın ama senin hesabını başka kişi kullanıyor bu bir ceza sebebi zaten.

Hayır. Ticket atmıştım ben verilen cezanın kaldırılmayacağını söylemişlerdi. Bir şey olmaz fazla büyütmene gerek yok gözünde en fazla 1 hafta konuşadan oynarsın.

Hesap paylaşımından dolayı hiç o işlere girme bence sonuçta sen yapmadın ama senin hesabını başka kişi kullanıyor bu bir ceza sebebi zaten.

Hocam benim bilgisayarımdan oynadık.

Hepinize teşekkür ederim olayın üstünden 3 güne yakın bir süre geçti şu ana kadar bir sorun olmadı sizce bu saatten sonra bir sıkıntı olur mu?

Son düzenleme:
Eğer daha öncesinde aynı sebepten ban yemediyseniz sadece uyarı alırsanız, ben zamanında çok küfürbaz olduğum için hesabımı 1 yıl banlattırdığımı biliyorum.

Eğer daha öncesinde aynı sebepten ban yemediyseniz sadece uyarı alırsanız, ben zamanında çok küfürbaz olduğum için hesabımı 1 yıl banlattırdığımı biliyorum.

4 güne yakın bir süre geçti sence daha yer miyim bu saatten sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…