Valorant kullanılmış skin iade olur mu?

GaJente

Centipat
2 haftadan kısa süre önce kuzenim benden habersiz champions Phantom almış, yükseltmiş, oynamış normalde yükseltilmiş, kullanılmış skinler iade olmuyor diye biliyorum ama bazıları 1 defaya mahsus iade yaptıklarını söylüyor doğru mu bu? Bu skini iade edebilir miyim? Normalde biraz daha VP yatırıp bıçak alacaktım, ama şu anda alamıyorum. Ne yapabilirim?

2 haftadan kısa süre önce kuzenim benden habersiz champions Phantom almış, yükseltmiş, oynamış normalde yükseltilmiş, kullanılmış skinler iade olmuyor diye biliyorum ama bazıları 1 defaya mahsus iade yaptıklarını söylüyor doğru mu bu? Bu skini iade edebilir miyim? Normalde biraz daha VP yatırıp bıçak alacaktım, ama şu anda alamıyorum. Ne yapabilirim?
Maalesef iade edemezsiniz, bir kere bile yükseltmeniz iade şansınızı elinizden alır.

1724161697848.png

@KADO38 beğenmedim atmışsınız, iade politikasını buradan okuyabilirsiniz.

Birkaç kez bilet attım eskiden 1 defaya mahsus iade ettiklerini artık ise bu sistemi kaldırdıklarını söylediler aile ve çevre den kaynaklı sorunlarda kullanıcı sorumluluğuna giriyormuş yani suç benimmiş ve iade olmuyormuş daha fazla bilet atmaya devam edersem de biletlerimi kapatacaklarını söylediler eğer bir değişiklik olursa güncelleme yaparım hepinize teşekkürler

Technopat Haberler

Geri
Yukarı