GJHyperion Hectopat Katılım 22 Mart 2020 Mesajlar 78 12 Ocak 2024 #1 Selam arkadaşlar. Valorant'a gelen yeni koleksiyonu almak istiyorum ama radyanit puanım hiç yok. Hiç koleksiyon satın almadım acaba koleksiyonu alınca bütün seviyeleri direkt açık mı geliyor? Bilgisi olan var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Ocak 2024
Selam arkadaşlar. Valorant'a gelen yeni koleksiyonu almak istiyorum ama radyanit puanım hiç yok. Hiç koleksiyon satın almadım acaba koleksiyonu alınca bütün seviyeleri direkt açık mı geliyor? Bilgisi olan var mı?
F4N3 Hectopat Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 126 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2024 #2 Hayır,kendin yükseltmen gerekiyor. Artı 0 Eksi
KafadanKontak Gigapat Ekipman Ustası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 14.746 Makaleler 1 Çözümler 177 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2024 #3 Hayır hiç bir zaman seviyeler açık gelmez. O nedenle RP biriktirmek için genelde Battle Pass almak en uygun çözüm. Artı 0 Eksi
Hayır hiç bir zaman seviyeler açık gelmez. O nedenle RP biriktirmek için genelde Battle Pass almak en uygun çözüm.