Valorant kurulmuyor

İşletim sistemi
Windows 10

Yankee1

Hectopat
Daha fazla  
Yaklaşık 2 3 gün önce oyundan çıktım ve bir daha girdiğimde val 43 hatası aldım. YouTube'daki çözümleri denedim fakat olmadı. Oyunu silip tekrar yükledim bu sefer de Vanguard kuruluyor deyip %4'e gelince 0.1 kb/s diyerek yüklenmedi. Tekrar silip yükledim bu sefer de kuruluyor deyip %46'da 0.1 kb/s'de kaldı. Yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yaklaşık 2 3 gün önce oyundan çıktım ve bir daha girdiğimde val 43 hatası aldım. YouTube'daki çözümleri denedim fakat olmadı. Oyunu silip tekrar yükledim bu sefer de Vanguard kuruluyor deyip %4'e gelince 0.1 kb/s diyerek yüklenmedi. Tekrar silip yükledim bu sefer de kuruluyor deyip %46'da 0.1 kb/s'de kaldı. Yardımcı olur musunuz?
Ben bu sorunu takılıp kaldığında istemciyi kapatıp tekrar giriyordum. Böyle çözülmüştü benimki. Her takıldığında bunu uygulamıştım.

O sorun bende de oldu, son çare gece indirmeye koydum sabah baktığımda inmişti. Çok can sıkıcı.

C:\Users\"kullanıcıadınızıyazınburaya"\AppData\Local\Riot Games\Riot Client\Data gidip RiotClientPrivateSettings.yaml dosyasını siliniz veya uzantısını .yaml1 yapınız.

Sildim ve Valorant'ı açınca tekrar geldi normal mi ?
O sorun bende de oldu, son çare gece indirmeye koydum sabah baktığımda inmişti. Çok can sıkıcı.
Ben bütün gün bekledim olmadı.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı