selam2 Picopat Katılım 14 Ekim 2022 Mesajlar 189 Çözümler 1 1 Ocak 2023 #1 Arkadaşlar bir PC'den başka bir PC'ye Valorant atacağım. İnternetten setup'unu indirsem flash'a atsam diğer PC'de çalışır mı?
Arkadaşlar bir PC'den başka bir PC'ye Valorant atacağım. İnternetten setup'unu indirsem flash'a atsam diğer PC'de çalışır mı?
Ezlosievsrt Hectopat Katılım 1 Şubat 2020 Mesajlar 379 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2023 #2 selam2 dedi: Arkadaşlar bir PC'den başka bir PC'ye Valorant atacağım. İnternetten Setup'unu indirsem Flash'a atsam diğer PC'de çalışır mı? Genişletmek için tıkla... Çalışır.
selam2 dedi: Arkadaşlar bir PC'den başka bir PC'ye Valorant atacağım. İnternetten Setup'unu indirsem Flash'a atsam diğer PC'de çalışır mı? Genişletmek için tıkla... Çalışır.
selam2 Picopat Katılım 14 Ekim 2022 Mesajlar 189 Çözümler 1 1 Ocak 2023 #3 Ezlosievsrt dedi: Çalışır. Genişletmek için tıkla... internet kafeye gittim bana çalışmaz dedi o yüzden şüphe duydum.
Ezlosievsrt dedi: Çalışır. Genişletmek için tıkla... internet kafeye gittim bana çalışmaz dedi o yüzden şüphe duydum.
Enahaine Hectopat Katılım 27 Haziran 2022 Mesajlar 3.786 Makaleler 1 Çözümler 9 1 Ocak 2023 #4 Çalışır kurma ekranı geldiğinde zaten yüklümü seçeneğini seçip oyunun dosyalarından Live dosyasını seçeceksin.
Çalışır kurma ekranı geldiğinde zaten yüklümü seçeneğini seçip oyunun dosyalarından Live dosyasını seçeceksin.
Ezlosievsrt Hectopat Katılım 1 Şubat 2020 Mesajlar 379 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2023 #5 selam2 dedi: İnternet kafeye gittim bana çalışmaz dedi o yüzden şüphe duydum. Genişletmek için tıkla... O kısayolunu atınca çalışır mı diye anlamıştır.
selam2 dedi: İnternet kafeye gittim bana çalışmaz dedi o yüzden şüphe duydum. Genişletmek için tıkla... O kısayolunu atınca çalışır mı diye anlamıştır.