Çözüldü Valorant kurulum gerçekleştirilemiyor hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10
Makaleler
1
Valorant'ı güncelleme hatasından dolayı silmek zorunda kaldım. Riot Games destek ekibi tarafından önerildi.
Ancak geri yükleyemiyorum.
Kurulum dosyasını yerel disk C'ye kopyaladım. Program dosyalarına kopyaladım, hiçbiri işe yaramadı.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (173).png
    Ekran Görüntüsü (173).png
    685,7 KB · Görüntüleme: 344
Çözüm
D klasörüne atarak çalıştırmayı dene setup dosyasını. Olmazsa C/program dosyaları (X86) klasörüne atarak yeniden dene. Olmazsa Riot destek ekibi ile ilteşime geçmek son çare oluyor dostum.

Maalesef D klasörüm yok. C:/Program dosyaları X86'ya atmak işe yaramadı. Son çare Riot ekibi. Onlardan bir çözüm bekliyorum.
Sorunun nedeni Kaspersky Security Cloud üzerindeki "şifrelenmiş bağlantıları tara" ayrının açık olmasından kaynaklıymış, eğer sizde de oluyorsa bu ayarı kapatıp tekrar deneyin. Başka bir anti virüs kullanıyorsanız anti virüsü kapatın.
D klasörüne atarak çalıştırmayı dene setup dosyasını. Olmazsa C/program dosyaları (X86) klasörüne atarak yeniden dene. Olmazsa Riot destek ekibi ile ilteşime geçmek son çare oluyor dostum.

Maalesef D klasörüm yok. C:/Program dosyaları X86'ya atmak işe yaramadı. Son çare Riot ekibi. Onlardan bir çözüm bekliyorum.
Sorunun nedeni Kaspersky Security Cloud üzerindeki "şifrelenmiş bağlantıları tara" ayrının açık olmasından kaynaklıymış, eğer sizde de oluyorsa bu ayarı kapatıp tekrar deneyin. Başka bir anti virüs kullanıyorsanız anti virüsü kapatın.

Son düzenleme:
Çözüm
Maalesef D klasörüm yok. C:/program dosyaları X86'ya atmak işe yaramadı. Son çare Riot ekibi. Onlardan bir çözüm bekliyorum.

Düzeliyor. Kesin çözüm.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı