xnpx Decapat Katılım 16 Mayıs 2023 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ekim 2025 #1 Valorant inerken gerekli programı kuramadık tekrar dene diyor. Sonra da Valorant'ı sil yükle yaptım hâlâ diyor biraz yüklüyor. Sonra yine diyor ve en sonda da kurmuyor. Dosya Ekleri 2025-10-13 (1).png 1,6 MB · Görüntüleme: 12
Valorant inerken gerekli programı kuramadık tekrar dene diyor. Sonra da Valorant'ı sil yükle yaptım hâlâ diyor biraz yüklüyor. Sonra yine diyor ve en sonda da kurmuyor.
Linux Kaymak Kilopat Katılım 22 Haziran 2021 Mesajlar 6.558 Makaleler 11 Çözümler 30 Yer Ankara 13 Ekim 2025 #2 Msconfig'de önyüklemeye gelip gelişmiş seçeneklere tıklıyorsunuz, hata ayıkla kutucuğunun işaretli olmaması gerekiyor. Artı 0 Eksi
Msconfig'de önyüklemeye gelip gelişmiş seçeneklere tıklıyorsunuz, hata ayıkla kutucuğunun işaretli olmaması gerekiyor.
Ana De Armas Centipat Katılım 15 Haziran 2025 Mesajlar 2.725 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ekim 2025 #3 Sorunun çözülmez ise Riot'a ticket at aynı sorunu LoL'de yaşamıştım ticket yolu ile yardım edip sorunumu çözdüler. Artı 0 Eksi
Sorunun çözülmez ise Riot'a ticket at aynı sorunu LoL'de yaşamıştım ticket yolu ile yardım edip sorunumu çözdüler.