Berat Çelik Hectopat Katılım 19 Ocak 2021 Mesajlar 144 19 Ocak 2021 #1 Son 2 gündür Valorant'ta zıplarken sage ile sağlık verirken vb. pingim var gibi oluyor. Ama bugün bir şey fark ettim. V-sync'i açtım. Sahada lag olmadı. Ben v-sync ile oynamak istemiyorum. Bu lagın çözümü var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Ocak 2021
Son 2 gündür Valorant'ta zıplarken sage ile sağlık verirken vb. pingim var gibi oluyor. Ama bugün bir şey fark ettim. V-sync'i açtım. Sahada lag olmadı. Ben v-sync ile oynamak istemiyorum. Bu lagın çözümü var mı?
G gncmnc Picopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 88 19 Ocak 2021 #2 Niteliklerden ağ kaybını gözlemleyip ne olduğunu yazar mısınız?
Berat Çelik Hectopat Katılım 19 Ocak 2021 Mesajlar 144 19 Ocak 2021 #3 Paket kaybını gözlemledim %0 lag olduğunda gncmnc dedi: Niteliklerden ağ kaybını gözlemleyip ne olduğunu yazar Genişletmek için tıkla...
Paket kaybını gözlemledim %0 lag olduğunda gncmnc dedi: Niteliklerden ağ kaybını gözlemleyip ne olduğunu yazar Genişletmek için tıkla...
G gncmnc Picopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 88 20 Ocak 2021 #4 Berat Çelik dedi: Paket kaybını gözlemledim %0 lag olduğunda Genişletmek için tıkla... (Yazım kurallarının önemi) Demek ki internetle alakalı değil. Mause'unuzda bir sorun var mı?
Berat Çelik dedi: Paket kaybını gözlemledim %0 lag olduğunda Genişletmek için tıkla... (Yazım kurallarının önemi) Demek ki internetle alakalı değil. Mause'unuzda bir sorun var mı?
Berat Çelik Hectopat Katılım 19 Ocak 2021 Mesajlar 144 20 Ocak 2021 #5 gncmnc dedi: (Yazım kurallarının önemi) Demek ki internetle alakalı değil. Mause'unuzda bir sorun var mı? Genişletmek için tıkla... Bazen fare imleci kendi kendine hareket ediyor ama sonra düzeliyor
gncmnc dedi: (Yazım kurallarının önemi) Demek ki internetle alakalı değil. Mause'unuzda bir sorun var mı? Genişletmek için tıkla... Bazen fare imleci kendi kendine hareket ediyor ama sonra düzeliyor
G gncmnc Picopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 88 21 Ocak 2021 #6 Berat Çelik dedi: Bazen fare imleci kendi kendine hareket ediyor ama sonra düzeliyor Genişletmek için tıkla... Maalesef daha fazla yardımcı olamayacağım. Umarım yardımcı olabilecek birisi çıkar.
Berat Çelik dedi: Bazen fare imleci kendi kendine hareket ediyor ama sonra düzeliyor Genişletmek için tıkla... Maalesef daha fazla yardımcı olamayacağım. Umarım yardımcı olabilecek birisi çıkar.