MsD1903 Decapat Katılım 6 Mart 2022 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2023 #1 Valorant oynarken (tüm oyun modlarında) lag ve mouse donması sorunu yaşıyorum. Oyunu silip tekrar yüklediğimde oyunu sadece ilk açışımda bu sorun olmuyor. Oyunu kapatıp açınca yine aynı problemle karşılaşıyorum.
Valorant oynarken (tüm oyun modlarında) lag ve mouse donması sorunu yaşıyorum. Oyunu silip tekrar yüklediğimde oyunu sadece ilk açışımda bu sorun olmuyor. Oyunu kapatıp açınca yine aynı problemle karşılaşıyorum.
Giorno Giovanna Hectopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 2.690 Çözümler 10 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 2060 R5 3500 Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2023 #2 Ayarlardan saf beta girdisi mi ne vardı onu aç.
MrVegas Hectopat Katılım 30 Nisan 2021 Mesajlar 389 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2023 #3 Giorno Giovanna dedi: Ayarlardan saf beta girdisi mi ne vardı onu aç. Genişletmek için tıkla... O ayar sadece oyunun mouse Windows'a göndermek yerine oyunun kendi alması için vardır yani konu ile alakası yoktur.
Giorno Giovanna dedi: Ayarlardan saf beta girdisi mi ne vardı onu aç. Genişletmek için tıkla... O ayar sadece oyunun mouse Windows'a göndermek yerine oyunun kendi alması için vardır yani konu ile alakası yoktur.
MsD1903 Decapat Katılım 6 Mart 2022 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2023 #4 MrVegas dedi: O ayar sadece oyunun mouse Windows'a göndermek yerine oyunun kendi alması için vardır yani konu ile alakası yoktur. Genişletmek için tıkla... Zaten açıkken oluyor.
MrVegas dedi: O ayar sadece oyunun mouse Windows'a göndermek yerine oyunun kendi alması için vardır yani konu ile alakası yoktur. Genişletmek için tıkla... Zaten açıkken oluyor.