slyktar Decapat Katılım 18 Eylül 2022 Mesajlar 218 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2023 #1 Merhaba arkadaşlar Valorant lobide bir kasma donma yaşıyorum ama bu oyunda yok 200 FPS lobide ilginç bir şekilde kasma var ve 5 dk sonra geciyor.
Merhaba arkadaşlar Valorant lobide bir kasma donma yaşıyorum ama bu oyunda yok 200 FPS lobide ilginç bir şekilde kasma var ve 5 dk sonra geciyor.
Phoenix78_55 Picopat Katılım 12 Nisan 2023 Mesajlar 468 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2023 #2 slyktar dedi: Merhaba arkadaşlar Valorant lobide bir kasma donma yaşıyorum ama bu oyunda yok 200 FPS lobide ilginç bir şekilde kasma var ve 5 dk sonra geciyor. Genişletmek için tıkla... Driverlar güncel mi?
slyktar dedi: Merhaba arkadaşlar Valorant lobide bir kasma donma yaşıyorum ama bu oyunda yok 200 FPS lobide ilginç bir şekilde kasma var ve 5 dk sonra geciyor. Genişletmek için tıkla... Driverlar güncel mi?
slyktar Decapat Katılım 18 Eylül 2022 Mesajlar 218 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2023 #3 Phoenix78_55 dedi: Driverlar güncel mi? Genişletmek için tıkla... Hocam NVIDIA kullanıyorum ama en son sürüm degil
Phoenix78_55 dedi: Driverlar güncel mi? Genişletmek için tıkla... Hocam NVIDIA kullanıyorum ama en son sürüm degil
Mertigga Hectopat Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 188 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2023 #4 Güncel driverlarınızı kurun bir de lobide canlı videoları açık mı? Açıksa eğer onu kapatın arka planda video oynamasını.
Güncel driverlarınızı kurun bir de lobide canlı videoları açık mı? Açıksa eğer onu kapatın arka planda video oynamasını.
slyktar Decapat Katılım 18 Eylül 2022 Mesajlar 218 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2023 #5 Mertigga dedi: Güncel driverlarınızı kurun bir de lobide canlı videoları açık mı? Açıksa eğer onu kapatın arka planda video oynamasını. Genişletmek için tıkla... Hocam o ayar hangisi ve nerede Mertigga dedi: Güncel driverlarınızı kurun bir de lobide canlı videoları açık mı? Açıksa eğer onu kapatın arka planda video oynamasını. Genişletmek için tıkla... Hocam öyle bir ayar bulamadım yardımcı olur musun? Son düzenleme: 25 Nisan 2023
Mertigga dedi: Güncel driverlarınızı kurun bir de lobide canlı videoları açık mı? Açıksa eğer onu kapatın arka planda video oynamasını. Genişletmek için tıkla... Hocam o ayar hangisi ve nerede Mertigga dedi: Güncel driverlarınızı kurun bir de lobide canlı videoları açık mı? Açıksa eğer onu kapatın arka planda video oynamasını. Genişletmek için tıkla... Hocam öyle bir ayar bulamadım yardımcı olur musun?
Mertigga Hectopat Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 188 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2023 #6 slyktar dedi: Hocam o ayar hangisi ve nerede. Hocam öyle bir ayar bulamadım yardımcı olur musun? Genişletmek için tıkla... Güncellemeyle kalkmış galiba menüdeki hareketli ekranı düz ekran yapabiliyordun şunu deneyebilirsin menüdeki hareketli ekranı değiştirebiliyorsun onunla ilgili videoları izleyebilirsin.
slyktar dedi: Hocam o ayar hangisi ve nerede. Hocam öyle bir ayar bulamadım yardımcı olur musun? Genişletmek için tıkla... Güncellemeyle kalkmış galiba menüdeki hareketli ekranı düz ekran yapabiliyordun şunu deneyebilirsin menüdeki hareketli ekranı değiştirebiliyorsun onunla ilgili videoları izleyebilirsin.