Valorant hangi senste oynanmalı bir türlü bulamadım.
Ben 1600 DPI 0,12 kullanıyorum bayağı bir yavaş, çoğu oyuncuda 800 DPI 0,44 kullanıyor ona da bakabilirsin. DPI değerinin yüksek olmassı daha avantajlıdır ayrıca.
Mouse pad boyutuna ve fareyi nasıl hareket ettirdiğine bağlı olarak değişir.
Mouse pad büyükse ve fareyi hem kolunla hem bileğinle hareket ettiriyorsan düşük hassasiyet çok iyidir.
Mouse pad boyutuna ve fareyi nasıl hareket ettirdiğine bağlı olarak değişir.
Mouse pad büyükse ve fareyi hem kolunla hem bileğinle hareket ettiriyorsan düşük hassasiyet çok iyidir.
Alışmadığın için olabilir. Biraz 0.21 dene rahat değilsen geri 0.16'ya çekebilirsin.1600 0.16 yapıyorum aimim çok iyi ama arkama dönemiyorum 1600 0.21 de tam dönebiliyorum ama aimim çok kötü oluyor
0.21 baya denedim sprey falan mükemmel atılıyor ama çoğu zaman kaçırıyorum 0.16 da da arka gelince dönemiyorum o sıkıntılı.Alışmadığın için olabilir. Biraz 0.21 dene rahat değilsen geri 0.16'ya çekebilirsin.
0.21 bayağı denedim sprey falan mükemmel atılıyor ama çoğu zaman kaçırıyorum 0.16 da da arka gelince dönemiyorum o sıkıntılı.
Tamamdır hocam sağolun.Hocam illa arkaya 180 derece dönmek zorunda değilsiniz. Hangi senste rahat ediyorsanız onda oynayın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.