Valorant Low sens mi high sens mi?

rainytt

Centipat
Daha fazla  
Valorant hangi senste oynanmalı bir türlü bulamadım.

Senin zevkine göre değişir. DPI değerlerin ne, high sensden veya Low sensden kastığın ne kadar.

Valorant hangi senste oynanmalı bir türlü bulamadım.

Mouse pad boyutuna ve fareyi nasıl hareket ettirdiğine bağlı olarak değişir.

Mousepad büyükse ve fareyi hem kolunla hem bileğinle hareket ettiriyorsan düşük hassasiyet çok iyidir.

Ben 1600 DPI 0,12 kullanıyorum bayağı bir yavaş, çoğu oyuncuda 800 DPI 0,44 kullanıyor ona da bakabilirsin. DPI değerinin yüksek olmassı daha avantajlıdır ayrıca.

Ben 1600 DPI 0,12 kullanıyorum bayağı bir yavaş, çoğu oyuncuda 800 DPI 0,44 kullanıyor ona da bakabilirsin. DPI değerinin yüksek olmassı daha avantajlıdır ayrıca.

1600 0.16 yapıyorum. Aimim çok iyi ama arkama dönemiyorum. 1600 0.21 de tam dönebiliyorum ama aimim çok kötü oluyor.

Mouse pad büyükse ve fareyi hem kolunla hem bileğinle hareket ettiriyorsan düşük hassasiyet çok iyidir.

Kare mousepadler kadar yerim var ve koldan oynuyorum.

Mouse pad büyükse ve fareyi hem kolunla hem bileğinle hareket ettiriyorsan düşük hassasiyet çok iyidir.

Kare mousepadler kadar yerim var ve koldan oynuyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
1600 0.16 yapıyorum aimim çok iyi ama arkama dönemiyorum 1600 0.21 de tam dönebiliyorum ama aimim çok kötü oluyor
Alışmadığın için olabilir. Biraz 0.21 dene rahat değilsen geri 0.16'ya çekebilirsin.

Bu tamamen sana göre değişir düşük sens daha fazla stabilite sağlar ama sağ sola dönmekte zorlanabilirsin. Nasıl rahatsan öyle oyna mesela ben 1600 DPI 0.063 sens ile oynuyorum.

Alışmadığın için olabilir. Biraz 0.21 dene rahat değilsen geri 0.16'ya çekebilirsin.
0.21 baya denedim sprey falan mükemmel atılıyor ama çoğu zaman kaçırıyorum 0.16 da da arka gelince dönemiyorum o sıkıntılı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…