E Eyupcanakkus0 Femtopat Katılım 31 Mayıs 2025 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2025 #1 Valorant'ta sadece maça girdiğim de maç başı 1000 ping oluyor çık gir yapmadan düzelmiyor. Oyun içinde hiç ping sorunum yok başka platformlarda da ping sorunum yok. Sizce bu sorun neden kaynaklanıyor? Yardımcı olur musunuz? Dosya Ekleri IMG_20250630_022555.jpg 122,3 KB · Görüntüleme: 17 Son düzenleyen: Moderatör: 30 Haziran 2025
Valorant'ta sadece maça girdiğim de maç başı 1000 ping oluyor çık gir yapmadan düzelmiyor. Oyun içinde hiç ping sorunum yok başka platformlarda da ping sorunum yok. Sizce bu sorun neden kaynaklanıyor? Yardımcı olur musunuz?
Mesutcan24 Hectopat Katılım 26 Nisan 2021 Mesajlar 664 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2025 #2 Aynı sorun bende de var, paket kaybı da yaşanıyor tam o sırada gerçekten çok sinir bozucu bir durum, sen çözdün mü? Artı 0 Eksi
Aynı sorun bende de var, paket kaybı da yaşanıyor tam o sırada gerçekten çok sinir bozucu bir durum, sen çözdün mü?
KS KS E Eyupcanakkus0 Femtopat Katılım 31 Mayıs 2025 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2025 #3 Mesutcan24 dedi: Aynı sorun bende de var, paket kaybı da yaşanıyor tam o sırada gerçekten çok sinir bozucu bir durum, sen çözdün mü? Genişletmek için tıkla... Hayır ben hala çözemedim Artı 0 Eksi
Mesutcan24 dedi: Aynı sorun bende de var, paket kaybı da yaşanıyor tam o sırada gerçekten çok sinir bozucu bir durum, sen çözdün mü? Genişletmek için tıkla... Hayır ben hala çözemedim