Valorant maç tekrarı izlenebilir mi?

Bahtsizyolcu

Picopat
Bu aralar strateji oyunlarına biraz ara vermek istediğim için Valorant'a sardım. R6 oynarken GeForce Experience yardımı ile aldığım Killer'i kayıt edebiliyordum, Valorant'ta çalışmıyor bu özellik sanırım. Çalışıyorsa nasıl yapabilirim? Maç tekrarını izleme özelliği de yok, kısaca aldığım Killer'i kayıt etmek istiyorum. Bütün maçı kayıt etmek istemememin sebebi tek tek kesmekle uğraşmak istemiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
GeForce Experience sayesinde Valorant'ta son zamanlarda bug yapılıyordu. O yüzden şimdilik GeForce Experience Valorant'ta çalışmıyor.

Valorant'ın kendisinde maç kaydetme özelliği yok. Fraps gibi uygulamalar kullanabilirsiniz.
O uygulamaları kullanmak istemememin sebebini belirtmiştim, videoları tek tek düzenleyip kesmekle uğraşmak istemiyorum, sadece aldığım sayıların kayıt edilmesini istiyorum.

O uygulamaları kullanmak istemememin sebebini belirtmiştim, videoları tek tek düzenleyip kesmekle uğraşmak istemiyorum, sadece aldığım sayıların kayıt edilmesini istiyorum.
Bildiğim kadarıyla GeForce Experience dışında bu özelliği olan bir uygulama yok.

Merhabalar hocam size Xbox'ın video yakalamasını öneririm zaten ayarlardan açılıyor açıksa Windows+g tuşuna basarsanız açılıyor.

Merhabalar hocam size Xbox'ın video yakalamasını öneririm zaten ayarlardan açılıyor açıksa Windows+g tuşuna basarsanız açılıyor.
Bahsettiğim özelliği bulunduruyor mu acaba? Sadece sayı anlarımın kayıt edilmesini istiyorum da.

Bildiğim kadarıyla maç tekrarını izleyebiliyorsunuz. Fakat CS:GO ve R6 gibi kill kaydetme yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…