Pondika Picopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 35 Yer Stockholm Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Haziran 2021 #11 Bahtsizyolcu dedi: Bahsettiğim özelliği bulunduruyor mu acaba? Sadece sayı anlarımın kayıt edilmesini istiyorum da. Genişletmek için tıkla... Hocam bende çok fazla bilgi sahibi değilim ama belki araştırırsanız içinde bulunduruyordur.
Bahtsizyolcu dedi: Bahsettiğim özelliği bulunduruyor mu acaba? Sadece sayı anlarımın kayıt edilmesini istiyorum da. Genişletmek için tıkla... Hocam bende çok fazla bilgi sahibi değilim ama belki araştırırsanız içinde bulunduruyordur.
B Bahtsizyolcu Picopat Katılım 26 Haziran 2021 Mesajlar 321 Çözümler 3 29 Haziran 2021 #12 Buldum, buldum. Instant Replay çalışıyor. Fakat R6 gibi değil, kendim manuel olarak kaydedersem sayıları kaydediyor. Her seferinde ALT + F10 yapıyorum fakat işimi görüyor, yardım etmeye çalışan herkese teşekkürler.
Buldum, buldum. Instant Replay çalışıyor. Fakat R6 gibi değil, kendim manuel olarak kaydedersem sayıları kaydediyor. Her seferinde ALT + F10 yapıyorum fakat işimi görüyor, yardım etmeye çalışan herkese teşekkürler.